Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megszeretném lyrics prankelni a fiút aki tetszik! De melyik zenével?
Ez szerinted jó ötlet? Hát ok...
Audiopoéta - Kussmá'
Pe cimpoi,Dübörög a ház,Sandstorm :D
Hülyéskedek.
Szerintem ne ezzel kezdj,próbálj meg előbb kialakítani vele napi beszélgetős rutint,utána jöhet valamilyen zene.
Én a helyedben a kiszemeltemnek biztosan akkor már valamilyen romantikus szövegű dallal prankelnék,de olyan énekessel,akit szeret. ;)
I just had sex
a The Lonely Islandtol
De ha konkrét dal kell:
Shawn Mendes:
Where Were You In The Morning,Perfectly Wrong,Particular Taste,Mutual,Queen, Fallin' All In You
De még mindig tartom,amit mondtál:beszélgess még vele,kérdezgessed,hogy melyik a kedvenc bandája,és tőlük válassz.
Én legalábbis biztosan így tennék,mert ha ő nem is venné észre az utalást,csak annyit,hogy jééé,hát ez xy,a kedvencem,akkor is engem boldoggá tenne,hogy kerítettem annyi figyelmet rá,hogy pl. egy romantikus dalt választasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!