Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha tetszik egy srác a suliból és valahogy megszeretném ismerni de nem tudom hogy hogyan tegyem?
Van egy srác a suliban idén 11.es én 9.es vagyok
Úgy vettem észre hogy nézeget engem ( de ebben nem vagyok biztos).. nem értem hogy ha netalán tetszem neki akkor miért nem jelöl be facen
Viszont az előző barátnőjével azért szakított mert focizik és nem volt a lányra ideje... akkor szerintetek a foci miatt is nem kezdeményez felém?
Nem akar toled semmit hidd el, ha akarna mar szemelyesen oda megy hozzad, csak hat friss hus vagy a suliba azert nezeget de tuti nem csak teged hanem a tobbi golyat is szemugyre veszi.
De en a helyedben nem a suliba keresnek part 9.be eleg gazos ha utana szakitotok, tapasztalat
Kérdezd meg hány óra, és ha megmondta, akkor utána álj
még ott mellette egy darabig, aztán kérdezz tőle vmi általánosat pl. Amúgy milyen napod volt? Ha látod hogy "felcsillan a szeme", és nem csak annyit válaszol hogy: "jó" akkor folytasd vele e beszélgetést, kezdj el vele ismerkedni. Hobbi/háziállat/tanóra is kiváló ismerkedős téma tud lenni. Remélem tudtam segíteni!😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!