Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van köztetek olyan aki nem az a bulizós fajta?
Én személy szerint nem szoktam bulikba járni és kicsit olyan mintha különc lennék mert a volt osztálytársaim mindig mondják, hogy ilyen meg olyan buli volt és hú de jó volt...nem azt mondom, hogy soha nem voltam mert akkor hazudnék de valahogy nem köt le ez az egész, vagyis nem tudok kikapcsolódni rendesen. Viszont ha haverokkal megyünk sörözni akkor teljesen jól elvagyok...Igazából a kérdésem az lenne, hogy vannak-e hozzám hasonló fiatalok vagy mindenki egy partiállat?
Köszönöm ha végig olvastad! :D
Persze, hogy a végét lehagytam...
18/F
Az osztályom egy jó része szinte minden hétvégén házibuliba jár, de én majdnem, hogy undorodom ettől az egésztől.
Persze jól érzem én magamat ilyen kisebb bulikban, de azt is csak a nagyon jó baráti társaságomban, mert különben csak ülök és nézek.
Köszönöm a válaszokat! Jöhetnek még :D
Őszintén szólva reméltem, hogy 1-2 embernél több is fog írni és hát nem csalódtam szerencsére! :D Jó azért tudni, hogy több embernek is hasonló a gondolkodása!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!