Van köztetek olyan, akinek olyan fajta kutyája van ami a családjának, rokonainak nem tetszik?
milyen fajta kutyád van??
az lemaradt,hogy fajtát írjatok :)
pedig a shar-pei aranyos :D
hát én vmi erősebb fajtát szeretnék venni 2. kutyának,mostani kutyám idős és utána szeretnék egy nagy testűt..viszont én is attól félek,hogy nekik nem fog tetszeni majd a jövőbeli kutyám..bár nem fog érdekelni csak rossz érzés lenne,hogy nem szeretik vagy félnek tőle..
Bullterrier nem egy megszokottan kinéző fajta,de én nem félnék tőle :D
hát én Cane Corso-t vagy Dobermann-t szeretnék 2. kutyának bár még a Bullmasztiff is tetszik :)
egyszer megemlítettem mi lenne ha ilyen kutyáim lennének ,az kivan zárva,mert agresszív fajták stb..pedig mondom,hogy nevelés kérdése minden kutyasuli mellett pedig szerintem nem lehet elrontani a kutyákat :)
lány vagyok ,de tuti,hogy kézben tartanám a dolgokat!
kutyasuliba pedig mennék..mivel nagy testű kutyám nem volt,csak kistestű :)
én meg kiakarok törni a "cukiságból" :D
imádom a jelenlegi kutyámat oda nem adnám senkinek sem,örülök,hogy ő az én kutyám lehet okos és jól nevelt..de több ilyen fajta kutyát nem tartanék,lány létemre mindig az erősebb kutyák érdekeltek,de hát 10 évesen jó,hogy nem engedtek meg egy nagy testű kutyát(most 20 vagyok) :D
igazából elegem van abból is,hogy minden 2. ember megakarja simogatni, megkérdezés nélkül nyúlnak a kutyámhoz,ha hirtelen nyúlnak felé azt nem szereti..
de hát olyan cuki muki senkinek nem ártana,de utálom az ilyen emberekt -.-
egy erős fajtánál biztos inkább kerülnének :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!