Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Van köztetek olyan, akinek...

Van köztetek olyan, akinek olyan fajta kutyája van ami a családjának, rokonainak nem tetszik?

Figyelt kérdés
Csak érdekel a dolog.
2013. márc. 30. 16:11
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Igen. Tisztában vagyok vele, hogy nem egy szépség ez a fajta, de nem érdekel, hogy kinek tetszik kinek nem.
2013. márc. 30. 16:15
 2/21 A kérdező kommentje:

milyen fajta kutyád van??

az lemaradt,hogy fajtát írjatok :)

2013. márc. 30. 16:18
 3/21 anonim ***** válasza:
A két shar pei-re mondják főként, a keverékkel még nem volt gondjuk kinézetre, a yorkival meg párom viaskodik állandóan :D 1. vagyok
2013. márc. 30. 16:28
 4/21 anonim ***** válasza:
nekem majd lehet, hogy olyan lesz. és igazából tök rossz érzés, mert nem akarom, hogy ne szeressék a kutyámat, úgyhogy még gondolkodom a dolgon. amúgy bullterrier lenne,
2013. márc. 30. 16:31
 5/21 A kérdező kommentje:

pedig a shar-pei aranyos :D

hát én vmi erősebb fajtát szeretnék venni 2. kutyának,mostani kutyám idős és utána szeretnék egy nagy testűt..viszont én is attól félek,hogy nekik nem fog tetszeni majd a jövőbeli kutyám..bár nem fog érdekelni csak rossz érzés lenne,hogy nem szeretik vagy félnek tőle..

2013. márc. 30. 16:36
 6/21 anonim ***** válasza:
nálunk is ez a félelem az egyik probléma ( a csúnyaság mellett), de erre már edzek. mutogatok statisztikákat kutyatámadásokról meg ilyesmi :D mivel a bullterrier sehol nincs ezeken ugyebár és tényleg egy emberimádó fajta. persze a pitbull/amstaff szintén egy szerethető állatka, csak ha azt akarnék, nem statisztikákat mutogatnék, hanem valami más stratégiát választanék :D én sem hiszek amúgy ezekben, de gondoltam, hátha van meggyőző erejük :D
2013. márc. 30. 16:47
 7/21 anonim ***** válasza:
Hát abban az értelemben igaz, hogy az én pörgős, hisztérikus tekintetű terrierem (amúgy viszonylag normális) nagyon nem jön be a nyugodtabb kutyákat kedvelő anyukámnak, és gyorsan az agyára megy a pattogásával.
2013. márc. 30. 16:56
 8/21 A kérdező kommentje:

Bullterrier nem egy megszokottan kinéző fajta,de én nem félnék tőle :D

hát én Cane Corso-t vagy Dobermann-t szeretnék 2. kutyának bár még a Bullmasztiff is tetszik :)

egyszer megemlítettem mi lenne ha ilyen kutyáim lennének ,az kivan zárva,mert agresszív fajták stb..pedig mondom,hogy nevelés kérdése minden kutyasuli mellett pedig szerintem nem lehet elrontani a kutyákat :)

lány vagyok ,de tuti,hogy kézben tartanám a dolgokat!

kutyasuliba pedig mennék..mivel nagy testű kutyám nem volt,csak kistestű :)

2013. márc. 30. 16:56
 9/21 A kérdező kommentje:

én meg kiakarok törni a "cukiságból" :D

imádom a jelenlegi kutyámat oda nem adnám senkinek sem,örülök,hogy ő az én kutyám lehet okos és jól nevelt..de több ilyen fajta kutyát nem tartanék,lány létemre mindig az erősebb kutyák érdekeltek,de hát 10 évesen jó,hogy nem engedtek meg egy nagy testű kutyát(most 20 vagyok) :D

igazából elegem van abból is,hogy minden 2. ember megakarja simogatni, megkérdezés nélkül nyúlnak a kutyámhoz,ha hirtelen nyúlnak felé azt nem szereti..

de hát olyan cuki muki senkinek nem ártana,de utálom az ilyen emberekt -.-

egy erős fajtánál biztos inkább kerülnének :D

2013. márc. 30. 17:02
 10/21 anonim ***** válasza:
Tegyél rá szögekkel kivert bőrnyakörvet, cseréld le a "cuki" szerelését keményre. Úgy nyúlkáljanak az illetéktelenek. :D
2013. márc. 30. 17:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!