Nektwk melyik kutya fajta tetszik a legjobban, és miért?
Szibériai Husky és a Malamut!
Nem tudom miért..egyszerűen lenyűgöznek ezek a szánhúzó kutyák! :) gyönyörűek! :):)
1.Közép schnauzer: harmonikus, gyönyörű kutyák. Vonzódom hozzájuk, hisz olyan kiegyensúlyozottak és értelmesek.
2. Afgán agár: Felséges megjelenésű, tekintélyt parancsoló kutyák. Nyugodtak és természetesek. A legelvarázsolóbb bennük a szőrük. Nagyon elegáns kutyák. A tulajdonságait nem ismerem, személyes tapasztalatom még nincs, de mindenképpen lesz. De van 2 közép schnauzerem, akiket mindennél jobban szeretek.
Bichon havanese- ilyenem van, fantasztikus kiskutyák.
Golden retriever- gyönyörűek. :)
Yorkshire-om van, imádom:) Mégis azt kell mondjam, hogy a whippetek, salukik még jobban tetszenek. Imádom a kecses, arisztokratikus alkatú kutyákat!
Nekem ezek a masszív, erős felépítésűek nem tetszenek, mint a roti, stafford, boxer, bulldogok. Jó fejek, ismerek párat, de biztos nem tartanék.
puli, mert nekem is az van és szeretem :D
ami még tetszik mert aranyosak így első látásra: mopsz,francia bulldog,német dog,yorki,havanese
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!