Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Van köztetek olyan, akinek...

Van köztetek olyan, akinek olyan fajta kutyája van ami a családjának, rokonainak nem tetszik?

Figyelt kérdés
Csak érdekel a dolog.
2013. márc. 30. 16:11
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

egy sima bőr nyakörve van és egy bőr pórázza :)

sose vettem neki pink meg csillogós dolgokat attól,hogy kistestű és fehér kutya, attól még KUTYA :)

azért szöges dolgokat nem fogok rá aggatni és a jövőbeli kutyámra se szándékoztam :)

2013. márc. 30. 17:11
 12/21 A kérdező kommentje:

szöges szájkosarat is mindjárt rá és akkor tuti nem fognak hozzá nyúlni :D :D

tényleg csak azzal van bajom,hogy fehér, kicsi kutya és akkor már biztos nem is harap..nevetséges az hogy egy gyerek meg kérdezi,hogy meglehet simogatni egy felnőtt ember meg lazán oda nyúl,egyszer majdnem oda kapott egy embernek,túl hirtelen nyúltak felé,szerencsére jó a reflexem és idejében rántottam a pórázon..

2013. márc. 30. 17:14
 13/21 anonim ***** válasza:
Én majd bedlington terriert szeretnék, eddig nem tetszett senkinek. :D
2013. márc. 30. 17:22
 14/21 A kérdező kommentje:

amúgy idővel úgy is el kell,hogy fogadják a kutyát még ha nem is tetszik nekik :D

jó persze ha félnek tőle az más,tuti azon fogok lenni,hogy egy félelmetes kinézetű kutya is lehet jámbor és barátságos :)

2013. márc. 30. 17:25
 15/21 anonim ***** válasza:
Mivel logikailag lehetetlen, hogy egy kutya(fajta) mindenkinek tetszen, így felteszem, minden családban ez van, főleg ha nagyobb. Mindig lesz akinek nem tetszik. Nekem nem tetszenek azok a kutyák amiket az ismerőseim tartanak, őket meg az én mudijaim nem hozzák lázba. Attól még semmi bajuk nincsen a kutyákkal.
2013. márc. 30. 21:03
 16/21 A kérdező kommentje:
persze tudom,hogy nem tetszhet mindenkinek minden kutya fajta..de annyira ,hogy a szüleim és a tesóm se szívesen látná..na mind1,majd megbarátkoznak vele :D
2013. márc. 30. 22:45
 17/21 tenyeres-talpas ***** válasza:
Anno volt egy rotink, apukám még ránézni se akart, de a végére úgy megszerette, hogy mikor szegénykém meghalt megsiratta ő is. Most Cane Corso-m van, még pici, de már most mondja, hogy veszélyes, harapós kutya lesz. Szerintem nevelés kérdése. Míg pici csak szeretni lehet, a családban tuti mindenki így lesz vele...
2013. ápr. 1. 08:39
 18/21 A kérdező kommentje:

persze az elején mindenki jajj ez a kutya agresszív,csúnya stb...

aztán megszeretik :D

2013. ápr. 1. 12:31
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Erről tudnék mesélni kuvasz gazdiként. Az a rémhír terjed róluk, hogy még a saját gazdáját is megtámadja. Hát akkor az enyém kivétel, mivel mindentől megvéd. Még a kocsiktól is.

Nálunk eleinte anyukámnak nem tetszett, mert 'veszélyes' kutya. Ahhoz képest már imádja és kb naponta megdögönyözi. A távolabbi rokonaim már annyira nem repesnek érte, de csak azok, akik nem szánnak rá időt, hogy megismerjék,ert félnek tőle. Pedig nagyon kedves természete van, csak ugye mindenkit ugat, mert véd. A barátaim amúgy imádják, de én még jobban ^^

Ha érdekel vezetek róla egy blogot: [link]

2014. aug. 27. 02:48
 20/21 A kérdező kommentje:

Megnéztem a blogodat,nagyon helyes a kutyád.

Én sose gondolnék a kuvaszra úgy,hogy veszélyes,mert szerintem külsőre abszolút nem az!

A laikusok meg azt hisznek amit akarnak.

MINDEN fajtának csak megfelelő nevelés kell! :)

2014. aug. 27. 09:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!