Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányok miatt nem akarok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok miatt nem akarok strandolni. Mit mondjak, mi miatt nem akarok majd a vízbe menni? 20/F

Figyelt kérdés

Vékony srác vagyok és magas. Nincs is azzal akkora baj ha valaki nem az az izompacsirta, de én nem az a formás, focista típusú vékony vagyok. Vagyis nincsenek szép vállaim, karjaim-lábaim. Még a bőröm sem barna, hanem fehér...

Eddig annyira nem zavart, és simán strandoltam, de tudom, hogy a lányok még ha nem is bámulnak meg, de megnéznek. Minden szembe jövő fiút megnéznek, kár tagadni ezt tőlük tudom. Mostanra viszont annyira elégedetlen lettem a testemmel, hogy ezt már nem vállalom. Még a rövid nadrágot sem szívesen csak ha muszáj.

Szoktam edzeni, focizni, biciklizni, odafigyelve étkezni, de nem igazán látszik rajtam a sport hatása.

Most azonban el kell mennem néhány családtagommal, és még nem tudom mit fogok mondani, hogy miért húzom ki magam belőle, mikor eddig még soha nem volt semmi probléma.

2018. júl. 12. 17:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szerintem szimplán önértékelési gondjaid vannak.. Nekem is voltak régebben.. Pszihologus, nem tudok mit mondani.. #1-es voltam
2018. júl. 12. 23:33
 12/15 anonim ***** válasza:
Szia! Hidd el létezik olyan lány akinek bejönnek a vékony magas fiúk!:) Az én barátom is olyan és őt nem érdekli ,hogy hogyan néz ki. Szerintem élvezd hogy a strandon vagy a családdal!
2018. júl. 13. 09:33
 13/15 A kérdező kommentje:

Igen, lehet bejönnek azok, akiknek mint mondtam vékonyan is jó az alakjuk, szép a bőrük. Nekem az egész csontozatom olyan esetlen, a karjaim barnák, mivel a nap lefogja, a testem pedig fehér.

Nincsenek önértékelési problémáim, de látom, hogy nincs szép testem, finoman kifejezve...

2018. júl. 13. 18:15
 14/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Lányként írok. Az igaz, hogy a szembejövő fiúkat megszemlélem, de nem csak azt figyelem, hogy “uuuu nincs kigyúrva, akkor fujj...” Sőt kifejezetten taszítónak találom azokat a fiúkat, akik csak feszíteni járnak ki a strandra... Neked nem azt kell kiemelned, amid nincs. Úgy értem, ha nem vagy olyan izmos, és fehér a bőröd, akkor értelemszerűen ne egy fehér izompólóban sétálgass, ha már semmiképp sem szeretnél “levetkőzni”. Nekem pl nagyon fontos a kisugárzás is. Ha egy fiún azt látom, hogy mosolyog és alapvetően szimpatikus, akkor felfigyelek rá. A legnagyobb hiba, amibe beleeshetsz, hogy összehúzod magad, nem mész be a vízbe, és “homokba dugod a fejed”, mert ez sokkal feltűnőbb, mintha csak élvezed a strandolást a magad vékony alkatával😊

Remélem kicsit segítettem!

2018. júl. 14. 09:20
 15/15 A kérdező kommentje:
Na megvolt a strandolás, kicsit furcsa volt nekik, hogy nem megyek a vízbe, de végül megszokták. Így még néhány lánnyal is sikerült szemeznem ha nem láttak póló nélkül.
2018. júl. 15. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!