Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mar gyerekes a reszemrol hogy koszonni se akarok neki?
Van egy lany aki gyönyörű,de a mosolya az valami eszméletlen.(Ilyen szép mosolyt meg nem is láttam b***ki..)
Na en vele dumaltam utoljára kb 3 hónapja.Arra kerdeztem rá,hogy van-e barátja.Mint kiderült van neki,szóval hagytam a francba(azelőtt találkoztunk egyszer)
Na aztan a tali után a baráti társasága úgy kibeszélt engem a hátam mögött,hogy az egész bandát megutaltam.(mert hogy ok is ott voltak,de en erről nem tudtam h ott lesz) de ha mondta volna,h ok is ott lesznek akkor biztos nem mentem volna el.De olyan dolgokat mondtak,hogy eskuszom ledobbentem.Azota ha meglátom a lányt,gyakorlatilag leszarom.Es elég erősen is kimutatom(nem nézek rá,nem köszönök neki stb,de ha köszön akkor visszaköszönok de annyi) ennek ellenére hiába látja rajtam h leszarom,ha meglát akkor odajön hozzam.De egy 2-3p utánna el is megy mert nem akarok mar vele beszélni.Most hogy tudassam vele jobban,hogy hagyjuk egymast beken?Abszolut nem akarom vele tartani a kapcsolatot mar.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!