Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire taszító ha egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire taszító ha egy lány/srác dohányzik?

Figyelt kérdés

2018. júl. 8. 10:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon taszító... :(

Én Tinderen mindenkit balra húzok automatikusan, akinek a kezében/szájában cigi van...

18L

2018. júl. 8. 13:37
 12/17 anonim ***** válasza:
67%
A barátom is dohányzik, nem mondom, hogy nem zavar, de mondhatni hozzászoktam és elfogadtam. Nyilván szeretném, hogy leszokjon, de nem szereti, mikor meg akarják változtatni, így erről már lemondtam.
2018. júl. 8. 13:55
 13/17 anonim ***** válasza:
34%
Engem szerintem nem zavarna, bár félő, hogy stabilan rászoknék mellette, mert én csak bulidohányos vagyok.
2018. júl. 8. 17:50
 14/17 anonim ***** válasza:
28%
3 szál cigit ha elszívtam életemben, azokat is részegen. Totál leszarom, hogy egy lány dohányzik-e. Nyilván ne legyen láncdohányos, bírjon ki egy napot nélküle, meg lakásba ne gyújtson rá. Nem hiszem, hogy ez annyira számítana egy párkapcsolatban, hogy valaki dohányzik e.
2018. júl. 8. 21:07
 15/17 anonim ***** válasza:
Nekem pl igenis szamit :)
2018. júl. 8. 22:16
 16/17 anonim ***** válasza:
14.-nek irtam
2018. júl. 8. 22:16
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Aki nem cigizik, az általában a cigarettafüst szagát sem bírja, nem csak akkor, amikor mellette fújják a füstöt, de a leheletét sem bírja az ilyen embernek, pláne, ha meg kellene csókolni, brr! Hiába mos fogat!
2018. júl. 9. 08:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!