Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt? Most akkor mi van?
Már egy fél éve nagyon tetszik egy srác, az iskolámba jár, és sokszor szemeztünk is....
Egy hete bejelöltem Facebookon, és ráírtam.... Elkezdtünk beszélni, nagyon aranyos volt meg minden... Szeret velem beszélni ez biztos... Viszont mindig csak én keresem... Ő nem ír rám... Én viszont nem szeretnék nyomulós lenni. Szóval elhatároztam, hogy nem fogok ráírni... (sajnos azt hiszem ő sem fog, mivel kicsit melankólikus témánál hagytuk abba tegnap éjjel, meg lehet amúgyse írna rám:(.) Szóval az volna a kérdésem, hogy MIÉRT ilyen? Pedig én annyira szeretek vele beszélni, és hiányzik is...tudom, hogy hülyeség, hogy hiányzik, tekintve, hogy tegnap éjjel beszéltünk utoljára, de akkor is... Én 16,ő 18... Bocsi ha hosszú lett... Előre is köszönöm a válaszokat :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!