Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek bejövök neki?
Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel nagyon sok időt töltünk együtt volt olyan hogy megfogta a kezem és úgy sétáltunk ,az ölébe ültetett és úgy írtuk meg az angol háziját ,meghívtak anyukája születés napjára. Mindig figyelmes és kedves és aranyos bókokat mond például hogy zsákruhában is én lennék neki a legszebb .... Viszont amikor megmondtam neki hogy kedvelem ki jelentette ez csak barátság :( Szerintetek tényleg csak az vagy teszem neki csak fél valamitől ? Kérlek segítsetek 17L2018. jún. 15. 20:08
2/7 anonim válasza:
Egy játék vagy neki.
Amúgy erkölcsös lány csak a párja ölébe ül bele,gondolkodj el magadon is. Ha ilyeneket engedsz, téged csak használni fognak,mint most
3/7 A kérdező kommentje:
Amikor bele ültem az ölébe azt hittem hogy együtt vagyunk mert egyszer kimondta hogy együtt vagyunk aztán mondok neki annyit hogy szeretlek utána meg jön hogy ez csak barátság ....
még mindig erkölcstelenek tartasz ?:D
2018. jún. 15. 20:43
4/7 anonim válasza:
Lehet h csak baratkent tekint, vagy meleg
5/7 anonim válasza:
Vagy fél a komolyabb dolgoktól, vagy tényleg csak kihasznál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!