Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kimaradok dolgokból, más is érez így?
Az éjszakai kalandok egy buliban,kavarások,tapizások és stb és stb.
Lassan 18 leszek de semmi ilyesmi nem volt még velem,a haverokkal ellentétben:D Jol nézek ki,barátnőm is volt mar de semmi.Bulizni is járok persze.Azon csodálkozok a legjobban h milyen lanyokkal beszélgetnek a haverjaim,gyakorlatilag felakad a szemem.Ugy érzem velem van a baj,és ha nem változtatok valamin akkor meg nagyon megfogom bánni.Vagy ez f*s+zs*ag?Vagy túl sok bulizos filmet láttam?:D
F
Én lány vagyok, de úgy érzem hasonló cipőben járunk. Nem szoktam bulizni járni, inkább a szűk baráti társaságommal iszogatni, soha sincsenek éjszakai kalandjaim, nem kavarok össze-vissza. Van párom, volt is, de ezek nekem is kimaradtak.
Mondjuk én nem bánom. Vannak barátaim, akikben megbízók és jól érzem magam velük. Szerintem semmi baj nincsen azzal, hogy ezek a dolgok kimaradtak.
17/L
nem járok discoba, nem járok bulizni
nem vagyok az a 10/10es csávó... és mikor érdekeltek ilyen témák, akkor éltem a lehetőségekkel
élveztem az életet, ez a tapizós izé kimaradt (nagyrészt) de olyan csajt vittem ágyba akire mások csak csorgatták a nyálukat :D ittam anyit a haverokkal, hogy valóságos legenda voltam, több liter bor (3-4) meg se kottyant, ha nem vettem be pia előtt gyógyszert ki se tudtam ütni magam, úgy kezdtem inni, hogy levél gyógyszert bevettem és úgy kezdtem el inni, aki nem ismert ott vigyázgatott rám, hogy baja ne legyen :D főleg a csajok :D a többiek meg ott nevettek rajta, hogy pont jó embert félt, mikor már mindenki kifeküdt én még kerestem embert akivel inni tudtam :D
én azt tudom mondani, hogy éltem, de az ilyen egy éjszakás kalandokat meg hasonlókat én meg is bántam
Koszi 2es:)
Neked is koszi 3as,azt hiszem kifog folyni a szemem a helyéről
És szeretnéd, hogy legyenek ilyesmik?
52F
6:igen szeretnem
7:lattam,sajnos.
Elottem kapta le az egyik haverom haverjat egy csaj.A sracnal magasabb volt a csaj.Meg a srac abszolut nem jokepu(o szerinte is) es nem is volt meg baratnoje.Neztem egy nagyot :D
A masik haveromat meg haromszor smaroltak le :D (három lany,a semmiből)
hat mondom kiegek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!