Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kimaradok dolgokból, más is...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kimaradok dolgokból, más is érez így?

Figyelt kérdés

Az éjszakai kalandok egy buliban,kavarások,tapizások és stb és stb.

Lassan 18 leszek de semmi ilyesmi nem volt még velem,a haverokkal ellentétben:D Jol nézek ki,barátnőm is volt mar de semmi.Bulizni is járok persze.Azon csodálkozok a legjobban h milyen lanyokkal beszélgetnek a haverjaim,gyakorlatilag felakad a szemem.Ugy érzem velem van a baj,és ha nem változtatok valamin akkor meg nagyon megfogom bánni.Vagy ez f*s+zs*ag?Vagy túl sok bulizos filmet láttam?:D

F

2018. júl. 3. 19:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
43%
Kimaradni az marad ki dolgokból, akinek 20-on évesen se jut nő, semmilyen értelemben, a kamaszkori szerelemben soha nem lehetett része, te miből maradtál ki, olcsó ribikből?
2018. júl. 3. 19:35
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Én lány vagyok, de úgy érzem hasonló cipőben járunk. Nem szoktam bulizni járni, inkább a szűk baráti társaságommal iszogatni, soha sincsenek éjszakai kalandjaim, nem kavarok össze-vissza. Van párom, volt is, de ezek nekem is kimaradtak.

Mondjuk én nem bánom. Vannak barátaim, akikben megbízók és jól érzem magam velük. Szerintem semmi baj nincsen azzal, hogy ezek a dolgok kimaradtak.

17/L

2018. júl. 3. 19:35
 3/11 anonim ***** válasza:
42%

nem járok discoba, nem járok bulizni

nem vagyok az a 10/10es csávó... és mikor érdekeltek ilyen témák, akkor éltem a lehetőségekkel

élveztem az életet, ez a tapizós izé kimaradt (nagyrészt) de olyan csajt vittem ágyba akire mások csak csorgatták a nyálukat :D ittam anyit a haverokkal, hogy valóságos legenda voltam, több liter bor (3-4) meg se kottyant, ha nem vettem be pia előtt gyógyszert ki se tudtam ütni magam, úgy kezdtem inni, hogy levél gyógyszert bevettem és úgy kezdtem el inni, aki nem ismert ott vigyázgatott rám, hogy baja ne legyen :D főleg a csajok :D a többiek meg ott nevettek rajta, hogy pont jó embert félt, mikor már mindenki kifeküdt én még kerestem embert akivel inni tudtam :D

én azt tudom mondani, hogy éltem, de az ilyen egy éjszakás kalandokat meg hasonlókat én meg is bántam

2018. júl. 3. 19:46
 4/11 A kérdező kommentje:

Koszi 2es:)

Neked is koszi 3as,azt hiszem kifog folyni a szemem a helyéről

2018. júl. 3. 19:47
 5/11 anonim ***** válasza:
95%
Engem ezek anno annyira nem erdekeltek, majd kicsit idosebbrn azt gondoltam h megbantam h kihagytam ezeket, de igazabol nem. A szorakozas jo de ezek olyan jelentektelen kis pillanatnyi elvezetek. A karrier es jo baratok, kapcsolatok a fontosak. En most az utazasra vagyok raalva meg a turazgatasra es mindenfele hasonlo elmenyek amiktol ugy erzem h ez a vilag gyonyoru. Ez a kikapcsolodas kell h megnyugodjon a lelkem.
2018. júl. 3. 19:58
 6/11 anonim válasza:

És szeretnéd, hogy legyenek ilyesmik?

52F

2018. júl. 3. 20:06
 7/11 anonim ***** válasza:
"haverokkal ellentétben" és ezt láttad is? vagy csak túloznak?
2018. júl. 3. 20:19
 8/11 A kérdező kommentje:

6:igen szeretnem

7:lattam,sajnos.

Elottem kapta le az egyik haverom haverjat egy csaj.A sracnal magasabb volt a csaj.Meg a srac abszolut nem jokepu(o szerinte is) es nem is volt meg baratnoje.Neztem egy nagyot :D

A masik haveromat meg haromszor smaroltak le :D (három lany,a semmiből)

hat mondom kiegek

2018. júl. 3. 20:27
 9/11 anonim ***** válasza:
Biztos olyan fejed van h “bocs, barátnőm van”
2018. júl. 3. 21:35
 10/11 anonim ***** válasza:
Az milyen fej 8-as, olyan fej van, hogy bocs barátom van, de barátnőm? :D
2018. júl. 3. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!