Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok mi a véleményetek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mi a véleményetek arról ha valaki animét néz?

Figyelt kérdés
Mármint ha van egy srác és meg tudjátok róla hogy animézik az befolyásol valamit?

2018. júl. 2. 18:38
1 2
 1/11 anonim válasza:
100%
Nem. Én is szeretem az animéket, ezért ha valaki animés, akkor csak még szimpatikusabb.^^
2018. júl. 2. 18:42
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Én is animés voltam.

Attól függ mit néz. Mert vannak jó animok, komoly tartalommal- és mondanivalóval, gyönyörű képi világgal és vannak értelmetlen hülyeségek is.

2018. júl. 2. 19:11
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szeretem az animéket, de ez egyáltalán nem hátrány vagy kizáró ok.
2018. júl. 2. 19:13
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Énnálam nem befolyásol semmit, kivéve, ha pl függő lenne és teljesen elhanyagolna, és pl elvileg járnánk, de akkoris folyton animézni akarna, velem meg pl alig foglalkozna pedig lenne rá lehetősége , ideje. Szóval énszerintem ez nem von le; sőt, még picit talán tetszik is, meg izgalmas. Végülis amúgy én is szeretem az animéket, csak nincs hozzá türelmem, hogy el kezdjek újra valami sorozatokat nézni.
2018. júl. 2. 19:13
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Előny lenne, mert én is animézek.
2018. júl. 2. 19:17
 6/11 A kérdező kommentje:

Aham értem

Köszönöm szépen a válaszokat:) jó tudni hogy nem jelent hátrányt

2018. júl. 2. 19:51
 7/11 anonim ***** válasza:
Az én volt barátom is animés és mi például sokszor együtt néztünk animét. ^^ Szóval ilyen formában előny, de ha minden nap órákat tölt el valaki az anime előtt, elhanyagol engem miatta vagy nagyon gyakran akar róluk beszélgetni, akkor már nem.
2018. júl. 3. 01:50
 8/11 anonim ***** válasza:

Én is szeretem az animéket, szóval egyáltalán nem zavarna.

De tulajdonképpen nincs sok eltérés film és anime között. Csupán vizualitásban térnek el. Úgy értem, egy film ugyanúgy történetet mesél el, mint egy anime vagy bármilyen animácós film. Szóval ez a kérdés olyan, mintha azt tennéd fel: fura, hogy szeretem a filmeket?

2018. júl. 3. 14:46
 9/11 anonim ***** válasza:
Csak akkor zavarna ha nyíltan nézne Hentait :D Amúgy nem gáz, nem vagyok egy nagy animés, de egy kettőt én is szívesen megnézek
2018. júl. 3. 15:11
 10/11 A kérdező kommentje:

Ja neeem xd azért olyanról nincs szó hogy elhanyagolni valakit miatta vagy hentai nezes xd

Egyébként 8-as értem amit mondasz de ez nem teljesen olyan mivel vannak olyanok akik nem néznek animét vagy nem szeretik és le is nézik azokat akik nézik

2018. júl. 3. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!