Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok! Mi a véleményetek az ellenkező nem azon tagjairól akik animet néznek?
Figyelt kérdés
^^ 16/f2017. aug. 18. 23:41
1/27 anonim válasza:
Anime?
Ahol mindenki villogva egymast ku*ja mikozben a reszek ujra es ujra ismetlodnek es senki sem veszi eszre?? Kosz kihagyom.
2/27 A kérdező kommentje:
Mi a baj a hentai-jal?
2017. aug. 18. 23:50
3/27 anonim válasza:
Szinte sosem ugyanazokat nézzük, de örülök, ha valakinek jó az ízlése. A hentai meg pláne jó :D
/Ja, és lány vagyok, de ez alapján nem ismerkedek/
4/27 anonim válasza:
Hat nekem altalaban nem szimpatikusak azok ez emberek. Ez lehet hogy lepontozassal jar, de a fajdalmas igazsag. Es lany vagyok.
5/27 A kérdező kommentje:
#4 Miért járna lepontozással az, hogy elmondod a véleményed?
2017. aug. 19. 00:07
6/27 anonim válasza:
Szinte elvárás, hogy együtt nézzünk animét a leendő párommal. :D
18f
7/27 anonim válasza:
pacsi nekik, mert én is animés vagyok
:DD
L
8/27 anonim válasza:
A nevem önmagáért beszel.. Utalom az ilyen embereket az osszes tobbi emberrel egyuttveve :)
9/27 anonim válasza:
anime=mese amit gyerekként nézel.... sose kezdenék ilyen pasival :)
10/27 anonim válasza:
Dehogy mese :D Van még itt pár animés, szerintem sorolni tudnák neked a nagyon is felnőtteknek (de minimum tiniknek) készült animéket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!