Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk, lányok! Mi a véleményete...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, lányok! Mi a véleményetek az ellenkező nem azon tagjairól akik animet néznek?

Figyelt kérdés
^^ 16/f
2017. aug. 18. 23:41
1 2 3
 21/27 anonim válasza:
97%
Nekem semmi bajom azzal, ha valaki animéket néz. Miben másabb a filmektől? Semmiben, csak annyiban, hogy ezt rajzolják (pontosabban ma már számítógéppel készítik). Ugyanúgy vannak animékben is ritka jók meg nagyon pocsék történettel rendelkezők is. Arra viszont kíváncsi lennék, hogy az ide író "kritikusok" tudják-e egyáltalán, hogy mi az az anime?
2017. aug. 19. 23:21
 22/27 anonim ***** válasza:
92%
Semmi bajom nincs velük. Max ha nagyon weebek. Énis szeretek animéket nézni. Akik szerint meg gyerekeknek való mese azok leragadtak a pokemonnál, és azt se tudják hogy vannak értelmesek is.
2017. aug. 20. 12:24
 23/27 anonim válasza:
Én 19 éves lány vagyok, és imádom a történeteket. Jöhet film, könyv, képregény (manga), és persze anime minden mennyiségben. A szabadidőmet nagyjából ezekkel töltöm ki. Imádok olvasni, viszont az animéket azért szeretem, mert sok van belőle, nagy a választék, mindenki találhat magának valót, és mind más és más történetet mutat be. Válaszolva a kérdésre: ha egy fiú nem annyira preferálja az animéket, ezt nem tartom rossznak, nem kizárójellegű, viszont ha nem fogadja el az én animemániámat, akkor búcsúzunk. Viszont azt jónak tartom, ha egy fiú, aki szereti az animéket, nem tartja ezt cikinek, és megnyílik ilyen téren annyira, hogy tudjunk ilyen témában is beszélgetni.
2017. aug. 21. 14:34
 24/27 anonim ***** válasza:
Mivel én is nézek animéket, nyilván pozitív plusz, de nem különösebben fontos, vagy befolyásol nekem ez a fiúk szempontjából bármit is.
2017. aug. 21. 23:25
 25/27 anonim ***** válasza:

Mivel én is szeretek animéket nézni ezért ha a másik nem is nézi az csak jó mert akkor nem egyedül kell :D és van jó pár anime amit 20 év fölött is néznek mert már több mint 10 éve megy (Naruto, one piece, dragon ball stb) szóval ezeket nem csak tizenévesek nézik. Akinek nem tetszik ne nézze de ne "ítélje el" emiatt a másikat :D

16/f

2017. aug. 25. 09:03
 26/27 anonim ***** válasza:
Nekem semmi bajom az animésekkel, viszont én magam nem kedvelem a műfajt.
2017. aug. 25. 10:10
 27/27 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem aki anime-t néz, az éretlen.
2017. aug. 25. 19:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!