Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Titeket zavarna ha a párotok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket zavarna ha a párotok egy régi ismerőse (ellenkező nemű) elhívná mozizni és elmenne vele?

Figyelt kérdés
Engem hívtak el, igazából teljesen baráti találkozó lenne, 3 éve nem láttuk egymást és mostanság erre fog járni. Egész kisgyermekkoromban szerelmes voltam belé, pedig csak nyaranta találkoztunk. Ezt ő is jól tudta, de mivel idősebb nálam, így mindig csak kedves volt vagy szivatott vele. Tehát titeket bántana, ha a barátnőtök/barátotok összefutna egy gyerekkori baráttal és moziznának, beszélgetnének egyet?

2016. aug. 30. 09:10
 1/8 Egyenes út ***** válasza:
84%
Azt csinálsz amit akarsz
2016. aug. 30. 09:51
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Ellenkező esetben én fel lennék háborodva ha egyáltalán felmerülne az ötlet hogy a párom "nem enged" találkozni a barátaimmal, főleg hogy a legjobb barátom történetesen fiú. Attól hogy párkapcsolatban élsz nem kell megszakítani a kapcsolatot mindenki mással akit valaha ismertél.
2016. aug. 30. 09:58
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
ha elmondaná nekem, hogy ekkor és akkor ezzel meg ezzel fog találkozni, akkor nem zavarna. De ha sunyiban a hátam mögött, akkor zavarna, még ha csak barátságból is menne
2016. aug. 30. 10:16
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon féltékeny tipus vagyok, meg lennék őrülve ha a barátnőm egy fiuval elmenne kettesben moziba
2016. aug. 30. 10:50
 5/8 anonim ***** válasza:
Engem az sem zavarna, ha az adott ellenkező nemű az exe.
2016. aug. 30. 11:41
 6/8 anonim ***** válasza:
engem picit zavarna! de nem azért mert ellenkezo nemu hanem mert sokáig szerelmes voltál belé. ez az ami zavarna. amúgy még el is kuldenélek vele tobbszor is és kíváncsi lennék utána milyen lennél.
2016. aug. 30. 12:12
 7/8 anonim ***** válasza:

" Egész kisgyermekkoromban szerelmes voltam belé"ű

Ez nem barátság volt,hanem szerelem.

Éppen ezért zavarna,igen.

2016. aug. 30. 12:24
 8/8 anonim ***** válasza:
Nálam is ez van...én ráhagyom...mondjuk az egyik csajt utálom...egy suliba jártunk és kiálhatatlan...de ha normáis mint a másik aki nálunk van...akkor nem nagyon zavar...de általában egész nap azon kattogok mit csinálhatnak... 😡
2016. aug. 31. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!