Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan tizenéves lány aki hallgat régi rockzenét?
Figyelt kérdés
2016. aug. 7. 12:47
1/8 anonim válasza:
Igen van, én szinte csak régi zenéket hallgatok. :)
17/L
2/8 A kérdező kommentje:
Na, az jó. :) Magyarokat is hallgatsz?
Akkor mindenképpen beszéljünk. :O
2016. aug. 7. 14:04
4/8 anonim válasza:
Én is szoktam hallgatni régi rockzenéket!
(Magyarokat is)
5/8 anonim válasza:
Én, bár inkább régi metált,de rockot is:)
15/L
6/8 A kérdező kommentje:
Miket hallgattok? :) 16/F
2016. aug. 31. 11:17
7/8 anonim válasza:
Csak azt hallgatok. Nem tudom, mi számít nálad réginek, de 70-es évektől kezdve jöhet bármilyen igényes rock és metál zene, ami megérint bennem valamit.
14/L
8/8 anonim válasza:
Deep Purple, Rainbow, Queen, AC/DC, Guns, Tankcsapda, Motörhead, és most nincs kedvem felsorolni a többit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!