Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kicsit más lány! Hogyan kezdjem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kicsit más lány! Hogyan kezdjem?

Figyelt kérdés

Tehát van egy lány aki pár utcára lakik tőlem, eléggé kedvelem, aranyos, csak nem az a tipikus lány! Értem ezt abban hogy nem ír előre soha,csak egyszer kétszer.. (ő maga mondta) a családi kapcsolata nagyon rossz, nem igazán szereti az anyukáját és a testvérét, (meg tudom érteni!) Van már vele 125.000 üzenetem Facebookon mostanra egy éve!! és sajnos nem tudom eldönteni hogy van-e esélyem nála.. Mert sajnos... 2 évvel idősebb nálam (ebben a legrosszabb hogy még abban a korban vagyunk amikor ez neki ciki lenne) :(

Például hogyha rá ír egy másik fiú és elkezdi a fiú "fűzni" akkor azt nekem küldi el hogy "úristen". Nála nem játszik az a tipikus menyünk el fagyizni, maximum a mozi de az is kétséges; igazi "gamerlány", így játszunk együtt, skype, és hasonlók, de a kicsit visszahúzódó és kicsit kétszínűségű [és kicsit fiús is (de nem a haja vagy ilyenek hanem, utálja a magassarkút, szoknyát pedig baromi jól né ki benne)] természete miatt nem tudom megmondani hogy esetlegesen mit szeretnék tőle...

2016. júl. 7. 12:22
 1/8 anonim ***** válasza:

Napi 300 üzenet? Ha sok emojit rak, akkor simán meglehet, 300 üzenet az semmi :/..

Mennyi idősek vagytok??

2016. júl. 7. 12:26
 2/8 anonim ***** válasza:
sztem nagyon fiatalok lehettek és ez abszolút semmit se jelent egyikőtöknek se
2016. júl. 7. 12:27
 3/8 A kérdező kommentje:

1# -Mikor iskolába járunk akkor csak délután beszélgetünk,volt 2 csoportunk amiben 3 an voltunk az egyikben a 2/3 át mi beszélgettük a másikban meg kb az egészet.. az 1.-ben 70.000 üzenet a másodikban 34.000 és a második csoportban kértem meg arra hogy akkor nem megyünk át privátba!

-nem rak sok emojit.. nem az a fajta...

-én 14, ő 16..

2016. júl. 7. 12:54
 4/8 A kérdező kommentje:
2# én nem szeretnék nyílt kapcsolatot, ha esetleg összejönnénk valami véletlen műve alatt... (értem én itt azt hogy buszmegállóban bekapni egymás arcát stb.. de ha neki ciki akkor inkább ne mert, nem szeretném ha pl egy barátnője tudjon róla stb... Ja! és most megyek abba az iskolába ahol ő most lesz 3(11).-os, csak más szakra.
2016. júl. 7. 12:57
 5/8 anonim ***** válasza:
jajj sztem ne tulajdoníts nagy jelentőséget ennek :) Sztem neki csak barát vagy
2016. júl. 7. 13:39
 6/8 A kérdező kommentje:
Ettől féltem :( de azért köszönöm :)
2016. júl. 7. 14:00
 7/8 anonim ***** válasza:

Ugyanmár... Hosszú idő, törődés, és figyelem.

Ahogy telik az idő, lesz ebből valami, csak tartsátok fenn a kapcsolatot. :D

2016. júl. 8. 09:49
 8/8 anonim válasza:
Szinta ugyanez van barátnőmmel is... Nagyon gamerkisasszony 16 éves és skypeon szokott fiúkkal beszélgetni.. nála próbálkoztak fiatalabbak, de ma a 16 éveseknek, főleg a fiúsabbaknak az idősebb pasi kell. sajnalom.. 16L
2016. júl. 9. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!