Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsit más lány! Hogyan kezdjem?
Tehát van egy lány aki pár utcára lakik tőlem, eléggé kedvelem, aranyos, csak nem az a tipikus lány! Értem ezt abban hogy nem ír előre soha,csak egyszer kétszer.. (ő maga mondta) a családi kapcsolata nagyon rossz, nem igazán szereti az anyukáját és a testvérét, (meg tudom érteni!) Van már vele 125.000 üzenetem Facebookon mostanra egy éve!! és sajnos nem tudom eldönteni hogy van-e esélyem nála.. Mert sajnos... 2 évvel idősebb nálam (ebben a legrosszabb hogy még abban a korban vagyunk amikor ez neki ciki lenne) :(
Például hogyha rá ír egy másik fiú és elkezdi a fiú "fűzni" akkor azt nekem küldi el hogy "úristen". Nála nem játszik az a tipikus menyünk el fagyizni, maximum a mozi de az is kétséges; igazi "gamerlány", így játszunk együtt, skype, és hasonlók, de a kicsit visszahúzódó és kicsit kétszínűségű [és kicsit fiús is (de nem a haja vagy ilyenek hanem, utálja a magassarkút, szoknyát pedig baromi jól né ki benne)] természete miatt nem tudom megmondani hogy esetlegesen mit szeretnék tőle...
Napi 300 üzenet? Ha sok emojit rak, akkor simán meglehet, 300 üzenet az semmi :/..
Mennyi idősek vagytok??
1# -Mikor iskolába járunk akkor csak délután beszélgetünk,volt 2 csoportunk amiben 3 an voltunk az egyikben a 2/3 át mi beszélgettük a másikban meg kb az egészet.. az 1.-ben 70.000 üzenet a másodikban 34.000 és a második csoportban kértem meg arra hogy akkor nem megyünk át privátba!
-nem rak sok emojit.. nem az a fajta...
-én 14, ő 16..
Ugyanmár... Hosszú idő, törődés, és figyelem.
Ahogy telik az idő, lesz ebből valami, csak tartsátok fenn a kapcsolatot. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!