Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Daniszkusz kérdése:
Szerintetek, hogy kezdjem el?
Figyelt kérdés
Van egy lány, a barátom osztálytársa egy kisebb eseményen találkoztam vele (nem kettesben) barátokkal + az ő barátnőivel. Nagyon jól szórakoztunk, beszélgettünk + FvM (felelsz vagy mersz)-eztünk is, ott volt közelebbi dolog is de nem intim testrésszel kapcsolatos. Úgy tudom eljutott a fülébe hogy tetszik nekem, de ebbe nem vagyok biztos.
Nem tudom hogy hivjam el kérlek segítsetek!
Trollok kerüljenek!
13/f
2016. máj. 2. 21:28
1/1 crudy válasza:
Érdekes h oda írtad h trollok kerüljenek mert akkor te is tudod h ez egy olyan kérdés amire a trollok ugranak. A trollok meg arra ugranak ami tényleg olyan h lehet rá. Na ez is ilyesmi és nem azért mert most te szerencsétlen vagy hanem azért mert fejlődne a probléma megoldó képességed és rengeteg tapasztalatod származna abból ha nem feltennél egy kérdést hanem magadtól csinálnál valamit, vagy akár kitárgyalnátok a barátaiddal. Ehelyett itt most talán néhányan tippeket fognak adni, te azokat megfogadod és talán össze jön. És ez úgy jött össze h te magad nem csináltál semmit, csak gépeltél hat sort. Tehát impotens maradsz egészen addig amíg el nem felejted ezt az oldalt (kivéve ha nagyon szükséged van rá, és nem a szerelmi bánat az nem az). Na de most jó arc leszek és adok egy tippet. Nem 13 vagyok hanem egy kicsit sokkal idősebb és ez azért jó mert tuti dolgot tudok mondani. Szóval: ha tetszik akkor ne susmogd ki hanem mond meg neki, persze ez cikinek gondolod, de megnyugtatlak, csak a hülye haverjaidnak az mert nekik nincs nőjük. Ha el akarod hívni, FvM-ezni intim testrész nélkül akkor állj elé és szólj hozzá. Hidd el ugyan így fogod csinálni 5 év múlva csak akkor már természetes lesz h hozzá szólsz egy lányhoz. Gondolj bele mekkora spíler leszel ha te már most ezt a módszert használod. És hidd el, bejön, ha a lány is viszonozza az érzelmeket valamennyire. Tehát szólítsd le. Na? nehéz lett volna egyedül kitalálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!