Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tizeneves fiuk nem szerettek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tizeneves fiuk nem szerettek bokolni?

Figyelt kérdés

2015. júl. 15. 20:58
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Bocsi az ekezetekert.
2015. júl. 15. 21:00
 2/12 anonim ***** válasza:
Dehogynem 14/f
2015. júl. 15. 21:03
 3/12 anonim ***** válasza:

Ha van barátnőm vagy alakulóban van a dolog akkor szoktam bókolni :)

18F

2015. júl. 15. 21:28
 4/12 anonim ***** válasza:
Megpróbálom, de jelentéktelennek érzem. Abból indulok ki, hogy ha valaki nekem azt mondja, hogy szép vagyok, attól ő nem fog se jobban se kevésbé tetszeni.
2015. júl. 15. 21:39
 5/12 anonim ***** válasza:

Én szeretek. Bár a tizenévesből éppen kiestem :D De szerettem ezelőtt is.:)

20/F

2015. júl. 15. 22:04
 6/12 frank1997ize ***** válasza:
Én is szeretek bókolni,és ahogy látom szeretik a lányok is ha agyon vannak bókolva :D
2015. júl. 15. 22:06
 7/12 anonim ***** válasza:
63%
Utolsó ezt rosszul érzed. A lányok (én legalábbis, meg a legtöbb környezetemben lévő) nagyon oda tudnak lenni az udvarias pasikért. Igen, tetszett már meg jobban több egyébként "átlagos" pasi, mert előre engedett az ajtóban "parancsoljon kisasszony" felkiáltással (nyilván nem halál komolyan, de jól esett), figyelmezetetett koccintásnál hogy egymás szemébe illik nézni, felajánlotta étteremben hogy felakasztja az én kabátomat is, eleresztett pár aranyos bókot, kölcsönadta a zakóját amikor hideg volt, stb. Ilyen figyelmes apróságokkal nagyon meg lehet nyerni egy lányt, mert jelzi hogy úriember vagy, aki hölgyként kezeli, tiszteli őt. Ez nagyon jó érzés tud lenni amikor a pasik egy részénél a "bókolás" kimerül abban, hogy hű micsoda mellek. Még csak nem is kell akarni valamit a lánytól, nem muszáj a randikra korátozni. Tényleg jó érzés, nekem egy-egy ilyen 2-3 napra megalapozza a jó hangulatomat, és nektek is növeli az esélyeiteket. Hidd el. 17/L
2015. júl. 15. 22:14
 8/12 anonim ***** válasza:
pontosabban 4-es, amikor elkezdtem még utolsó volt
2015. júl. 15. 22:15
 9/12 anonim ***** válasza:
Csak ritkan,hogy amikor mondom azt higgyje h komolyan gondolom.
2015. júl. 15. 22:48
 10/12 anonim ***** válasza:

#7 Köszönöm a felvilágosítást :)

De szerintem ma már a többség nem ilyen.

2015. júl. 15. 23:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!