Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fogdosnak! Mit tehetnék...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogdosnak! Mit tehetnék ellene? SOS sürgős! 🚨🚨🚨 16L

Figyelt kérdés
Az osztályomból 4 fiú már fél éve havi rendszerességgel fogdos. Hiába pofoztam meg őket többször is nem álltak le. Szüleim pedig már háromszor is beszéltek az osztályfőnökömmel, de mindig engem cseszett le, hogy hazudok és ezzel is csak rombolni akarom a jó osztályközösséget. Hozzáteszem az egyik srác az ő szeretett keresztfia. Most pedig hétfőn megyek suli által szervezett külföldi táborba és ez a 4 fiú is ott lesz. Barátnőmmel nagyon félünk ugyanis még utolsó héten a suliban meghallotta a beszélgetésüket és azon nevettek, hogy hogyan fognak fogdosni minket éjszaka. És ezt videóra akarják venni menőzésből egy idősebb havernak akit sajnos ismerek és ugyan ilyen perverz, mint ők. Júl. 2. indulunk és Júl. 12. érünk haza. PLS segítsetek.😟
2018. jún. 29. 23:56
1 2 3 4 5 6 7
 61/66 anonim ***** válasza:
60as, a buszossal nincs teljesen igazad. Nem létszámra megy, ez tény, de a napi díjat a résztvevők között osztják meg. A busz díja X Ft egy napra, ha 30-an mennek, ez fejenként X/30 Ft. Ha valaki nem tud menni, az ő x/30 forintját a többieknek kell kifizetni. X/29 máris több mint x/30. Márpedig a díjat ki kell fizetni, mert mint ahogy te is mondtad, a busz nem létszámra megy, ugyanannyi a költsége 29 főre, mint 30ra.
2018. jún. 30. 18:35
 62/66 anonim ***** válasza:
48%
Hali, első vagyok, irtam, itt tudsz válaszolni a másik profiloddal.
2018. jún. 30. 19:18
 63/66 anonim ***** válasza:
48%
Írj privátba, hátha tudok neked valahogy segíteni.
2018. júl. 1. 11:12
 64/66 anonim ***** válasza:
Ha az osztályfőnök nem csinál semmit, szóljatok az igazgatónak
2018. júl. 2. 19:52
 65/66 anonim ***** válasza:
Valamilyen felnőttet be kéne vonni aki segít... ha nem találsz mást szólj az iskolapszichológusnak
2018. júl. 2. 20:01
 66/66 anonim ***** válasza:
Fogod magad és feljelentést teszel a rendőrségen:)
2018. júl. 2. 20:07
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!