Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogdosnak! Mit tehetnék ellene? SOS sürgős! 🚨🚨🚨 16L
Figyelt kérdés
Az osztályomból 4 fiú már fél éve havi rendszerességgel fogdos. Hiába pofoztam meg őket többször is nem álltak le. Szüleim pedig már háromszor is beszéltek az osztályfőnökömmel, de mindig engem cseszett le, hogy hazudok és ezzel is csak rombolni akarom a jó osztályközösséget. Hozzáteszem az egyik srác az ő szeretett keresztfia. Most pedig hétfőn megyek suli által szervezett külföldi táborba és ez a 4 fiú is ott lesz. Barátnőmmel nagyon félünk ugyanis még utolsó héten a suliban meghallotta a beszélgetésüket és azon nevettek, hogy hogyan fognak fogdosni minket éjszaka. És ezt videóra akarják venni menőzésből egy idősebb havernak akit sajnos ismerek és ugyan ilyen perverz, mint ők. Júl. 2. indulunk és Júl. 12. érünk haza. PLS segítsetek.😟2018. jún. 29. 23:56
21/66 A kérdező kommentje:
De amíg nics bizonyíték mivel mennyek el. Elküldenek bizonyíték hiányában, mert anélkül nem tudnak mit tenni. Kihívhatom fű termesztőkre is a rendőröket, de ha nem találnak náluk semmit akkor nem kerülnek a törvényszék elé. Értelmes válaszokat vártam és nem cseszegetést. Így is kaptam eleget már az élettől.
2018. jún. 30. 00:48
22/66 anonim válasza:
Speciel én pont ma mondtam le az erdélyi kirándulásomat. Semmi sem lehetetlen.
Különben nem értem azokat az emberekek, akik csendben várják azt, hogy mikor csap le rájuk a rossz. Nincs nyelved? Én utoljára kiskoromban voltam hasonló terrorba. Egy pisis kölyköt könnyű beetetni, zsarolni, de te már sokkal érettebb vagy. Ne kövesd el azt a hibát, amit én.
Jó éjt mára.
23/66 A kérdező kommentje:
Hát Február elején még lemondhattam volna, de mivel angliába magyünk és minden pontos főre van lefixálva így nem lehet. Mondani keg hiába mondom. Ofő leszar, nevelő apám leszar, anyám sokat dolgozik szóval szintén leszar. Az osztály se kedvel egy dolog miatt szóval ők is leszarnak. Az igazgató pedig ofő férje tehá az egyik pali keresztapja így nyílván védi őt.
2018. jún. 30. 00:54
24/66 anonim válasza:
Az a baj, hogy nem ellenkezel, mert ha ellenkeznél, lenne sérülésnyom, félsz ellenkezni a zsarolás miatt. Mondjuk jogos, hogy félsz a veréstől, nem tudom, te igazából nem nagyon tudsz itt mit csinálni. Paprika sprayt, gázpistolyt tudsz venni önvédelemre, de elsősorban emberek kellenek. A többi fiú osztálytársadnak miért nem szólsz? Hátha tudna valamelyik segíteni.
25/66 A kérdező kommentje:
De kis koromban is ez ment mindenki leszart senkit se érdekelt a problémám.
2018. jún. 30. 00:55
26/66 A kérdező kommentje:
Ahogy írtam az osztály utál, mert az terjesztették, hogy egyik osztálytarsam (lány) palijára hajtottam ami nem volt igaz és csak kitalálták, hogy kiközösítsenek, mert nem akartam a bandájuk tagja lenni és mindig volt véleményem, mert sokszor kritizáltak, hogy nem vagyok drága cuccot hordok tipus. Összesen 7 fiú van. A maradék 3 pedig kocka és mindenkit leszarnak csak a lolról beszélnek egész nap.
2018. jún. 30. 00:59
27/66 anonim válasza:
Az a baj, hogyha nem teszel valamit ebből nemi erőszak lesz lassan.
28/66 anonim válasza:
Iskolában más tanároknál is próbálkozz, még annál is akit nem kedvelsz, beszélj valamelyikkel.
29/66 anonim válasza:
Kocka, ezt is csak kozepsuliban hallottam utoljara. Nem hiszem el, h nem tudsz semmit csinalni es hagyod, hogy fogdossanak, tan meg nem erdemled, de ez jar ha nem csinalsz vmit. En velem akarmi volt kiharcoltam az igazam kva szar helyzetekben meg ha nem is jottem belole ki jol. Legyen mar egy kis eletakaras benned.
30/66 anonim válasza:
29-es azért ha már elsírja magát miatta az elég komoly, lehetetlen, hogy a fiúk azt hiszik, hogy élvezi a lány, ezek pszichopaták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!