Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha tetszik egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha tetszik egy fiú, a többi lent?!

Figyelt kérdés

Van egy srác és tetszik, van egy kis korkülömbség közte meg köztem, de ez minket nem zavar, mert mikor mindig találkozunk mindig oda jukadunk ki hogy smárolunk, de messen nem ír csak ha én írok neki... mit tegyek most? ... kérlek helyes válaszokat írjatok... Köszönöm 

(Ámm én vagyok 17 ő 28 éves)

2018. jún. 23. 17:05
 1/3 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg tőle, hogy ha smárolásra jó vagy, akkor miért nem tud ő is írni néha.

De persze, hogy mit tegyél attól is függ, hogy te mit szeretnél tőle. Ha kavarni akarsz de semmi komolyat, akkor nem kell annyira aggódni, ha smárol veled akkor valószínűleg mindent szívesen megad amit egy kalandtól várhat az ember. De ha kapcsolatra vágysz, akkor komolyan el kellene beszélgetni vele szerintem, és ha nem megy online, akkor ajánlom, hogy a kövi találkozáskor beszélgessetek is egymással. Így első olvasatra ezeket tudom mondani, persze nem ismerlek annyira titeket, hogy tuti jó megoldást írjak, de remélem van aminek hasznát veszed.

2018. jún. 23. 17:32
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha komoly kapcsolatra vágysz, akkor ezt nem nála találod meg. Ha csak kalandot akarsz akkor viszont tökéletes.

Ő valószínűleg csak kalandot akar tőled, egy vagy esetleg több alkalom erejéig... Nem is érdemes megbeszélned vele, hiszen ha összejönnétek, akkor még inkább lenne oka hogy azt mondja feküdjetek össze. Csak ki akar használni, de ha összejöttök akkor nagyon fájni fog miután szakítotok.

Nem ismerlek, így azt mondom hogy ha úgy érzed nem bánnád meg, akkor folytassátok a kavarást, de számíts arra hogy esetleg később testiség lesz belőle. Nincs azzal baj ha valaki élvezi az életet egy kicsit.;) (De figyeljetek oda, nehogy aztán pár héttel később kiírd ide hogy "Lehetek-e terhes?" :D )

2018. jún. 23. 17:47
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindkét választ... többet szeretnék tőle mint barátság extrákkal... és valami jó ötlet,hogy,vagy mint kéne mondjak neki?... de nem biztos h talizunk mert nekem már vége a sulinak és suli közbe szoktam vele találkozni, esetleg valami jó tipp, hogy hivhatnám el valahova hogy beszéljünk vagy találkozunk, vagy valami, elég félős vagyok, de viszont el merem küldeni csak viszont a választól attól félek... és még egyszer köszönöm szépen a válaszokat:))
2018. jún. 24. 00:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!