Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miben aludjak kempingezésnél...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miben aludjak kempingezésnél ha ott lesz a srác aki tetszik?

Figyelt kérdés
Szóval 8-an megyünk kempingezni 1 éjszakára és ott lesz a fiú aki tetszik. És nem tudom miben aludjak. Nyilván hosszú szárú nadrág. De cicanaci vagy macinaci? És felülre mit húzzak? Totál tanácstalan vagyok...nyilván az a cél hogy ne teljesen úgy nézzek ki mint egy csöves. Tudom hogy tök hülyeség ezen fennakadni de ez most fontos :D
2018. jún. 20. 17:08
 1/10 anonim ***** válasza:
44%
Ne vegyel semmi feszülőset, vagy mutogatósat,mert az közönséges,és nem csak alvásnal.
2018. jún. 20. 17:31
 2/10 anonim ***** válasza:
52%
Dugni akarsz vagy nem?
2018. jún. 20. 17:33
 3/10 anonim ***** válasza:
47%
Évakosztümben.😋
2018. jún. 20. 17:34
 4/10 anonim ***** válasza:
35%
Szexis tangában.
2018. jún. 20. 18:04
 5/10 anonim ***** válasza:
28%

Ha sátorban alszotok,szerintem fontosabb hogy mellé tudj feküdni, mint hogy mit vegyél fel!

Így éjszaka lehet huncutkodni ha mindenki elaludt!

Tapasztalat:)

30/f

2018. jún. 20. 19:29
 6/10 anonim ***** válasza:
#5: Induljunk ki abból, hogy a kérdező nem könnyű vérű picha.
2018. jún. 20. 19:45
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát én hosszú nadrágot nem vennék ilyen melegben, de én a helyedben azt venném fel amiben normálisan alszol, esetleg vennék egy új pizsamát ha a mostani nagyon rongyos. Ne hidd azt hogy ő majd szépen ki fog öltözni. Fogadni mernék hogy valami nagyon csöves ruhában lesz. Amugy a ruha nem igazán számít, ha ennyi ideje ismeritek egymást. De hogy konkrétat is mondjak: rövidnadrág (olyan amiből nem lóg ki a feneked és nem lehet belátni a szárán ha úgy rakod a lábad, szóval nem túl rövid és nem túl bő, de legyen kényelmes, ne túl szűk, tudj benne aludni.) és rövid ujjú póló(ujjatlan is szóba jöhet, bár az lehet kicsit tulzás) nem szűk, inkább bő, ha rövidnadrágban mész akkor az nagyon jól néz ki amikor a nadrágy szára alá ér. Ha nem veszel rövidnadrágot a bő póló szernitem akkor is jó. Esetleg ha van valami nagyon kényelmes melltartód azt aláveheted ha akarod, de nem látom szükségesnek.
2018. jún. 20. 20:29
 8/10 anonim ***** válasza:
Te is tetszel neki és hány évesek vagytok?
2018. jún. 20. 21:51
 9/10 anonim ***** válasza:
39%
Egyébként korán kezded a megfelelési kényszert.
2018. jún. 20. 22:26
 10/10 anonim ***** válasza:
Cica naci es vmi bo polo :)
2018. jún. 20. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!