Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tetszik most nektek valaki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik most nektek valaki?

Figyelt kérdés
És tud róla? Csak kíváncsiságból írom ezt a kérdést, elnézést ha nem tetszik valakinek. De teszel érte valamit, hogy összejöjjetek? Kort és nemet is légyszi :)
2018. jún. 20. 21:56
 1/9 anonim ***** válasza:
Tetszik a barátom. Es már 1eve boldogítjuk egymást.
2018. jún. 20. 22:08
 2/9 anonim ***** válasza:
Jelenleg nem. Szerelmes még soha nem voltam, csak plátói fellángolásaim voltak, amelyek hamar kialudtak.
2018. jún. 20. 22:36
 3/9 anonim válasza:

Van. Úgy tetszett még hogy egy éve már együtt (nép)táncolunk. Nem tudom hogy elmondjam neki . Mert amúgy csak messengeren tudnám neki leírni vagy június elején evy edzőtábor szerűségben.

15/f

2018. jún. 20. 22:52
 4/9 anonim ***** válasza:

igen

nem

nem

2018. jún. 20. 23:03
 5/9 anonim ***** válasza:
Tetszik valaki már kb. 3 éve, de nem tud róla, nem is akarom hogy tudjon. Nem kölcsönös, inkább utál sajnos. Nem is teszek érte semmit, próbálom elfelejteni. Ez nem épp egy love story. 19F (ha valakinek van ötlete mit tehetnék hogy jobb legyen a helyzet akkor privátba kifejtené? nagyon megköszönném)
2018. jún. 20. 23:04
 6/9 anonim ***** válasza:
64%
Tetszett, de nem mert kezdeményezni, és most itt a nyár, ami alatt elfelejtem. Szóval fiúk, ne legyetek gyávák, mert megbánhatjátok. 16/L
2018. jún. 20. 23:22
 7/9 anonim ***** válasza:

Tetszik valaki, talán nagyon is. Egy megemlékezésen találkoztunk, már több, mint 2 hónapja. Néhány mondatot beszéltünk, azóta a rabja vagyok. Ő nem tud erről az egészről. Nincs merszem elmondani neki, olyan elérhetetlennek tűnik. Ha az számít, hogy olyan eseményeken "véletlenül" megfordulok, ahol Ő is ott van, akkor igen. (Mindig úgy szoktam helyezkedni, hogy én lássam őt, Ő viszont ne láthasson engem. :D )

16/L

2018. jún. 21. 01:24
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem igazán..barátaim sincsennek nem hogy "szerelmem" XDD rippp

/L

2018. jún. 21. 05:32
 9/9 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik valaki már 8 hónapja. Osztálytárs így akarom meg nem is, hogy legyen valami közöttünk, mert ha szakítanánk az elég kínos lenne, mert nézhetném a fejét még 3 évig. Egyébként én mindig próbálok segíteni neki, amiben csak tudok. Ha szomorúnak látom, akkor teszek érte, hogy jobb kedve legyen. Nem sok esélyem van nála.Igazából, ha én éreztem valaki iránt valamit az nem viszonozta ezért sem merek annyira tenni érte, hogy összejöjjünk. 15/L
2018. jún. 25. 09:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!