Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normalis reszerol hogy ezt csinalja?
Figyelt kérdés
Van egy srac akivel 7 honapja jarok meg nem fekudtunk le mert en meg nem allok ra keszen. 17 eves koromig varni akartam vele de a fiu nem hajlando. Egyre jobban ram erolteti. Kepes egy jatszoter kozepen belenyulni a bugyimba,az uszodaban es akarhol vagyunk neki mindegy. Meg az a szerencse hogy ugy probalkozik amikor masok nem latjak de nekem ez kinos hogy o utcan kezdene neki ezert sose akarom. Azt mondtam neki hogy naluk vagy nalunk lehet de o nem erti meg akkor is csinalja ha mondom neki hogy az utcan ne. Most is besertodott mert mondtam hogy varni akarok a lefekvessel es azt mondta hogy jolvan akkor o inkabb elmegy inni. 16/L2018. jún. 22. 21:21
1/2 anonim válasza:
Azt te csak úgy hiszed, hogy mások nem látják... 😂
Úgy bánik veled, mint egy olcsó prostituálttal, miért engeded neki?
2/2 anonim válasza:
Nehezen állom meg, hogy ne mondjak semmilyen jelzőt az adott fiúra. Meg lehet érteni egy bizonyos szinten őt is, viszont ha szeret, akkor vár. Ellenkező esetben pedig viszlátot kell mondani, ugyanis nincs szükség egy kapcsolatban sem egy olyan emberre aki erőltet bármit is, amit a másik fél nem szívesen tesz meg. Szerintem ülj le szemtől szembe és beszéld meg vele a dolgokat, mik az elképzelésid ő pedig ossza meg veled az övét. Próbáljátok megbeszélni a dolgokat, ha pedig úgy sem jó a dolog, akkor szerintem mindenkinek leesett a másik véglet.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!