Normális viselkedés a szulok részérol? Ezt megengedhetik maguknak? L/21
Az egész sztorihoz fog kelleni az, hogy 400 euró a fizetésem, abból 60 euró a telefonszámla, muköröm, muszempilla, fitness, ruhák, kaja, busz kártyát töltögetni. Otthon lakom, sokat vagyok barátomnál, szuleim nem támogatnak anyagilag. 1 éve dolgozom.
Az egész ott kezdodött, hogy a bank idoközönként kuld elszámolást a számlámról postán haza, most január elején kuldtek. Tegnap apám nekem állít, hogy nincs egy fillér se a számlámon (460 euró volt rajta, azóta már több mert kaptam fizetést), és hogy biztos annak a f-nak adom a pénzemet (a barátomnak csak csunyábban fejezte ki magát, f betus szóval). Alapból már azt nem értem, miért kell felbontogatni más levelét? Nagyon felmérgesített, hogy így beszélt és kérdore von, miközben egy centet nemkapok toluk, és nem is kérek. Én reagálom túl, vagy ez teljesen beteges?
Más levelét nem bontjuk fel, ez bunkóság volt.
Azonban ha jól értem, szüleidnél laksz, tehát a "nem támogatnak" nem áll meg. Rezsibe, étkezési költségekbe adsz valamit? Ha csak a cuccaidat parkoltatod otthon, soha nem ott fürdesz, alszol, eszel, stb., akkor is fent tartják neked a szobádat, ami pénzbe kerül.
400 euró nagyon sovány fizetés, nem tudsz normálisabban fizető helyen dolgozni? Ennyiből nem tudsz saját lábra állni.
azt még elfelejtettem írni, hogy igen,adok haza is pénzt. próbálok spórolni egyébként, de nemfogok magamtól megvonni dolgokat amiket szeretek.
és kevés ez a fizetés tudom, mivel lehetetlen spórolni nagyobb osszeget
Nem normális. Az én szüleim soha, egyetlen levelemet sem bontották fel a megkérdezésem nélkül, koromtól függetlenül.
Kérj elektronikus számlakivonatot, még spórolsz is rajta egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!