Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vezessem rá, hogy hülyeséget csinált?
A barátnőmmel elég sok vitánk volt mostanság, amik elég durvára sikerültek, és a végén ideiglenesen szakítottunk.
Elméletileg én rontottam el. Akik tudnak mindenről, ugyan úgy látják az egész szituációt, mint én, és nekem adnak igazat. Ő ezt nem hajlandó belátni, és egyre kevésbé érdekli, ha elmondom neki, hogy nekem az ő tettei rosszul esnek. Meg van arról győződve, hogy mindent jól csinált. Hogyan tudnám bebizonyítani neki, hogy ez nem úgy van, és hogy vegye észre magát?
Nem tudok rá hatással lenni, mert nem tudja elhinni, hogy igazam van... ti mit tennéntek a helyemben? Hogyan mutatnatok meg neki, hogy o a hibás?
ma 17:07-es: természetesen nem mindig a nönek van igaza és nem feltétlen ö az, aki helyesen viselkedik.
De szerintem egy kapcsolatban a legeslegfontosabb az, hogy a másikban bízzak, illetve, hogy ne akarjam bekorlátozni a személyes szabadságát sem fizikailag, sem lelkileg. Ha ez hiányzik, akkor az a kapcsolat már végetért, mégha nem is szakítottak egymással.
Ha ok van a bizalmatlanságra, akkor tovább folytatni csak akkor van értelme, ha le tudják rendezni és újra fel tudják építeni a bizalmat, ha ez nincs meg, akkor az egyetlen számomra elfogadható út a szakítás, de a másik után kémkedni nagyon elalacsonyító mindkét fél számára.
Szóval nekem csak két eset lézetik: vagy 100%-os bizalom vagy szakítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!