Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan vezessem rá, hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vezessem rá, hogy hülyeséget csinált?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel elég sok vitánk volt mostanság, amik elég durvára sikerültek, és a végén ideiglenesen szakítottunk.

Elméletileg én rontottam el. Akik tudnak mindenről, ugyan úgy látják az egész szituációt, mint én, és nekem adnak igazat. Ő ezt nem hajlandó belátni, és egyre kevésbé érdekli, ha elmondom neki, hogy nekem az ő tettei rosszul esnek. Meg van arról győződve, hogy mindent jól csinált. Hogyan tudnám bebizonyítani neki, hogy ez nem úgy van, és hogy vegye észre magát?

Nem tudok rá hatással lenni, mert nem tudja elhinni, hogy igazam van... ti mit tennéntek a helyemben? Hogyan mutatnatok meg neki, hogy o a hibás?

2018. jún. 13. 00:53
1 2 3
 1/22 anonim válasza:
100%
Őszintén szólva szerintem sehogy. Meg van győződve az igazáról ergo az ő látásmódjában az a normális. Érvelj neki logikusan, hogy miért te látod jól. Ugyanakkor azért mert a haverjaid neked adnak igazat, az nem biztos hogy úgy is van. Akik kívülről néznek egy kapcsolatot, nyilván annak adnak igazat akit reálisabbnak látnak, de nem látnak a mélyére ami meg a lényeg lenne.
2018. jún. 13. 01:07
 2/22 anonim ***** válasza:
Ha gondolod írd le privátban a teljes sztorit és tudok segíteni.
2018. jún. 13. 01:09
 3/22 anonim ***** válasza:

A kapcsolat kettőn múlik.

Ha nem tudjátok megbeszélni, hadjáratok a szarba.

Hatással akarsz rá lenni ???

Felejtsd el.... Ha meg akarod változtatni, te sem vagy jó ember....

2018. jún. 13. 01:41
 4/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Nem megvaltoztatni akarom, hanem felnyitni a szemét.

2018. jún. 13. 06:55
 5/22 anonim ***** válasza:
Engedd el a hibbant tyúkot, jobb lesz neked nélküle.
2018. jún. 13. 07:15
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ö meg éppen arról van meggyözödve, hoyg neki van igaza és te látod rosszul a dolgot.

Ö meg tudna téged gyözni és "felnyitni a szemed"????

2018. jún. 13. 07:37
 7/22 A kérdező kommentje:
Értelmes érvekkel egyértelműen meggyőzhetne, de nincsenek neki...
2018. jún. 13. 08:10
 8/22 anonim ***** válasza:

Szerintem sehogy. A nők makacsak. Ha valamiben hibásak, akkor is te leszel a hibás. Ők sosem hibáznak, hiszek ők a tökéletesek.

Most ért véget másfél hete egy kapcsolatom, 9 hónapig tartott. Sokat vitatkoztunk mi is.

Aztán végül hozzám vágta, hogy az én hibám minden, hogy hisztis voltam. Viszont az egész kapcsolat alatt ki nem nyitotta volna a száját hogy elmondja van e baja velem vagy sem. Inkább hagyta felgyülemleni és kidobott.

1 hétre rá fel kerestem, de nem gondolta meg magát.

Ugyan úgy én voltam a szar alak.

Szóval ne akard meggyőzni, mert úgy sem tudod.

2018. jún. 13. 14:47
 9/22 A kérdező kommentje:

Igen, eléggé makacs típus... de ő igazából az a fajta, hogyha valaki olyantól hallja, hogy hibázott, akire nagyon felnéz, akkor azon elgondolkodik. De ezzel nem igazán akarok visszaélni...

Mi most 26-án lettünk volna 1 évesek.

2018. jún. 13. 15:31
 10/22 anonim ***** válasza:
Szerintem nem fog... min vitatkoztok amúgy? Elárulod?
2018. jún. 13. 15:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!