Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan vezessem rá, hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vezessem rá, hogy hülyeséget csinált?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel elég sok vitánk volt mostanság, amik elég durvára sikerültek, és a végén ideiglenesen szakítottunk.

Elméletileg én rontottam el. Akik tudnak mindenről, ugyan úgy látják az egész szituációt, mint én, és nekem adnak igazat. Ő ezt nem hajlandó belátni, és egyre kevésbé érdekli, ha elmondom neki, hogy nekem az ő tettei rosszul esnek. Meg van arról győződve, hogy mindent jól csinált. Hogyan tudnám bebizonyítani neki, hogy ez nem úgy van, és hogy vegye észre magát?

Nem tudok rá hatással lenni, mert nem tudja elhinni, hogy igazam van... ti mit tennéntek a helyemben? Hogyan mutatnatok meg neki, hogy o a hibás?

2018. jún. 13. 00:53
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Nem bíztam nagyon benne, és kutattam.

Egyébként ez tényleg nem a legenyhébb bűn, amit el lehet követni, de azért bőven megbocsájtható.

A probléma ott jött, hogy okkal nem bíztam meg benne.

2018. jún. 13. 15:39
 12/22 anonim ***** válasza:
Mi volt az ok?
2018. jún. 13. 15:50
 13/22 A kérdező kommentje:
Régebben majdnem megcsalt, és utána igaz, hogy barátságból, de folyamatosan beszélgetett egy olyan csávóval, akivel nagyon sokszor megkértem, hogy ne beszéljen... és tökre a szemembe hazudta, hogy nem beszélnek, és utána derült ki ismét. Itt felkapta a vizet, hogy miért kutatok a telójában, és innentől folyton én voltam a hibás.
2018. jún. 13. 15:53
 14/22 anonim ***** válasza:

Amúgy én is két dolog miatt vitatkoztam vele sokat.

Az egyik: hogy nem igen esett jól, ha nem volt; hogy ha mások miatt nem tudtam vele beszélni.

A másik ok: hogy én sem bíztam benne meg.

Bár mi távkapcsban is voltunk.

Mielőtt összejöttünk volna és komolyabb lett volna köztünk kidobott. Depis csaj volt..

1 hétig nem beszéltünk, majd felkerestem és kibékültünk. Viszont akkor kiderült, hogy más pasiknak írogatott olyanokat hogy éppen ujjazza magát.

(Ezt kamerába már akkor nekem is megtette).

És amikor ez így kiderült, akkor már onnantól nem tudtam bízni benne és sokszor szóltam be neki, hogy biztos megcsal, etc..

Ha volt okod nem bízni benne, miért akarod ennyire a kapcsolatot vele?

2018. jún. 13. 15:54
 15/22 A kérdező kommentje:

Mi is távkapcsolatban vagyunk.

Igazából csak azért, mert szeretem/szerettem..

2018. jún. 13. 15:56
 16/22 anonim ***** válasza:

Amúgy nálam is volt hasonló, hogy belenéztem a facebe, bár én csak úgy tudtam, hogy sokat játszottunk együtt és Teamviewer nevű progival ugye rá csatiztam a gépére és a szeme láttára néztem bele a facebe. Nem tetszett neki, nekem meg az, hogy néha miket beszélt másokkal.

Engem is dobott ki ezért. Aztán végül kibékültünk.

De most már nem fogunk és tudod mit!? nem is bánom :)

2018. jún. 13. 15:57
 17/22 anonim ***** válasza:

Amúgy nagyon allergiásak a lányok arra, hogy ha elakarják őket tiltani valakitől. Az is lehet, hogy semmi olyan nincs köztük de az is lehet, hogy van; vagy már legalább is alakult melletted.

Ha nem bízol benne, hagyd a csudába mert később sem bíznál. Keress mást; de nála ne kövesd el a hibát, hogy nyomozol utána, mert ugyan úgy fogsz járni mint én is, meg jó magad is most ezzel a lánnyal.

2018. jún. 13. 15:59
 18/22 A kérdező kommentje:
Nem tudom..:/
2018. jún. 13. 16:01
 19/22 anonim ***** válasza:

1. Ha nekem meg akarná tiltani a barátom, hogy azzal beszélgessek, akivel akarok, az indok a szakításra, nem akarok kontroll alatt élni.

2. Ha a privát dolgaimba (telefon, internet, stb) belenéz, az egyenlö azzal, hogy nem bízok bennem - és ettöl kezdve nincs értelme a kapcsolatnak, azaz egyértelmü, hogy szakítok.

3. Attól, hogy valakivel együtt vagyok, még megmaradok önálló embernek, és aki ebben korlátozni akar, azzal nem maradok kapcsoltban.

4. Ettöl függetlenül van egy csomó határ, amit nem lépek át, de nem azért, mert nem engedi a barátom, hanem mert benne van meg erre az igény.

Ha a barátnöd azért szakított, mert kutatsz utána és korlátozni akarod, akkor igaza van és sosem fogod tudni meggyözni arról, hogy ez jogos.

Ugyanis ha nem bízol benne, akkor két dolgot tehetsz: vagy elfogadod úgy, ahogy van, vagy keresel mást, minden más megoldás kizárja a párkapcsolatot.

2018. jún. 13. 16:54
 20/22 anonim ***** válasza:

Utolsó ebben teljesen igazad van..

De viszont mindkét félnek őszintének kellene lennie a másikhoz.. lehet a kérdező egy ..asz volt, mikor mondta neki, hogy ne beszéljen a sráccal (a csaj meg eljátszotta hogy ok, elfogadja; de még is kiderült, hogy beszélt vele) szóval ott több van a csaj meg a srác között mint sima barátság.

Nekem is az esett szarul amit az én ex barátnőm csinált. Amit írtam, hogy mit tett a kapcsolatunk elején.. meg az, hogy inkább magába fojtotta a dolgokat, mint hogy nyíltan elmondta volna, hogy bizonyos dolgok nem tetszenek neki és jó lenne ha változtatnék.

De nem tette meg. Szóval van hogy ugyan úgy hibás a nő is ha nem bíznak meg benne.

Nem mindig és mindenki érdemli meg a bizalmat.

2018. jún. 13. 17:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!