Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek hülyeséget csináltam?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hülyeséget csináltam?

Figyelt kérdés

Bejelölt egy lány facebookon,rá írtam,hogy ismerjük-e egymást,hogy bejelölt és mondta,hogy nem tudja,nekem ismerős volt valahonnan majd eszembe jutott,hogy ő beszélt egy lány fejével mielőtt össze jöttem volna azzal a lánnyal és mondtam is neki és ő is emlékezett rám,akkoriban ennek a lánynak volt barátja szóval hagytam de most nincs.

Elhívott parkba holnapra,először bele is mentem,de majd nem lehetett vele beszélni,szmájlikban válaszlolt,meg a a "lájk" jel stb,szóval amikre nem lehet mit írni és mondtam neki,hogy szerintem inkább nem megyek,mert ha itt sem tudunk beszélni rendesen akkor ott sem fogunk tudni és akkor mi lesz,mondta,hogy semmi,majd megkért,hogy jöjjek el,de nemet mondtam mondván,hogy nem akarok olyan lánnyal kapcsolatot akikt fiúk ugrálnak körül és mindenkivel így viselkedik kb mint ahogy velem,szóval szivezget meg folyton fiúkkal lóg,akkor is ezt csinálta amikor megvolt a barátja és ez nekem nem fekszik igazán.

Majd megharagudott és letiltott

Pár ismerősöm szerint hülyeséget csináltam mert összejöhettem volna vele meg ilyenek,nem csúnya lány de alapból nem akarok olyan lánnyal lenni aki fiúkkal van éjjel nappal,ahogy fent is leírtam.

Szerintetek hülyeség volt a részemről és kérjek tőle bocsánatot vagy hagyjam?

16/F

2017. júl. 31. 00:08
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem csináltál hülyeséget, egyet tudok érteni azzal amit írsz. De komoly lány lehet, ha nem bír pár szóban válaszolni, majd miután azt mondod amit mondtál letilt... Komolyan, szánalmas és viccnek is rossz az ilyen ember, mint ő...
2017. júl. 31. 00:13
 2/4 anonim válasza:
100%
Teljesen jól csináltad. Nekem se jönnek be azok a lányok akik folyton más srác körül ugrálnak. Ha neked nem jó nem kell eröltetni. Ha nem szereted ne jöjj össze vele. Mások véleményét meg szard le. Ne azért akarj összejönni valakivel mert mások azt mondták. Csak akkor ha szereted!
2017. júl. 31. 00:14
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Jól tetted. Találsz majd egy normális lányt:)
2017. júl. 31. 00:17
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,megnyugodtam :)
2017. júl. 31. 00:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!