Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon nagy hülyeséget csináltam?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon nagy hülyeséget csináltam?

Figyelt kérdés
Péntek este évzáró bulit tartottunk egy kicsit előre, egy osztálytársunk balatoni nyaralójukat kölcsönadták a szüleik és majdnem az egész osztály ott volt. Nekem nagyon bejön az egyik csaj már nagyon rég óta, de neki barátja van így nem próbálkoztam. Iszogattunk és beszélgettünk, és mondta, hogy szakítani fog a sráccal mert agresszív vele stb. Sokat ittunk ő hamarabb berúgott és én felkísértem az egyik emeleti szobába. Megcsókoltam, és fogalmam sincs, hogy de az ágyban kötöttünk ki és lefeküdtünk. Másnap hajnalban én eltűntem a szobából, és mikor reggel felkelt pánikba esve kérdezte, hogy mi történt közöttünk, mert alig emlékszik valamire, és én hülye nem mondtam el neki, hogy lefeküdtünk (bár kétlem, hogy nem érez ilyet egy lány utána másnap reggel). Inkább azt hazudtam, hogy én sem emlékszem semmire. Most mit csináljak? Ha megtudja hogy hazudtam neki, mit fog tenni? elmondjam az igazat?
2016. jún. 10. 15:46
 1/6 A kérdező kommentje:
Ja 17/F ez lemaradt.
2016. jún. 10. 15:47
 2/6 anonim ***** válasza:
minek iszik aki nem bírja?
2016. jún. 10. 15:51
 3/6 anonim ***** válasza:
Egyet értek, minek iszik az aki nem bírja? De a kérdésedre is válaszolva, elég nagy hülyeség volt amit csináltál. Ha megtudja akkor ebből nem fogsz jól kijönni. Ha elmondod az igazat akkor pedig abban kell bíznod, hogy értékeli az őszinteséged és meg bocsájt. Bár ennek az esélye erősen 0-hoz tart...
2016. jún. 10. 15:54
 4/6 anonim ***** válasza:
első vagyok. mond el neki hogy legyen lehetősége esemény utáni bevenni hacsak nem akartok 17 évesen szülők lenni...
2016. jún. 10. 16:00
 5/6 anonim ***** válasza:
ja most látom hogy péntek akkor az már múlthéten volt akkor esemény utáni kilőve
2016. jún. 10. 16:01
 6/6 anonim ***** válasza:
És ha terhes?
2016. jún. 12. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!