Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Harcinarancs kérdése:
Nagyon nagy hülyeséget csináltam?
Figyelt kérdés
Én 17/F vagyok és megtetszett nekem az egyik lány osztálytársam. Tudom, ez már egyből rosszul kezdődik, mert házi nyúlra nem lövünk, de láttam már példát ahol ez két éve működik és még most is tart a kapcsolatuk. Gondoltam egye fene, ha egyszer tetszik nekem akkor mi a francot tudnék csinálni? Igaz, ő a viselkedése miatt nem túl népszerű az osztályban. Teljesen normális a lány, csak hát másképp látja a világ dolgait mint egy "normális" ember. Nekem viszont pont ez tetszett benne, mintha megtaláltam volna a másik felem és kiteljesedtem volna mikor vele beszéltem. Elég jól alakult minden, velem volt a legjobb kapcsolata az osztályban. Aztán egy nap elmondtam hogy én tovább akarok lépni a barátságnál. Ő pedig talán fel se fogta teljesen hogy mit mondtam, de minden különösebb ok nélkül visszautasított és azóta nem nagyon beszélünk. Most már azzal is megelégednék, ha barátként visszafogadna, de már ebben sem vagyok biztos. Nem merek a szeme elé kerülni. Mit lehet tenni ilyenkor?2016. jan. 7. 01:21
2/3 anonim válasza:
Nekem már mondta el fiú, és én sem voltam szerelmes. Ezek szerint a fiút is marta a fájdalom, de ha egy lány nem akar, veled beszélni, akkor nem nyomulni, hanem közelíteni kell. Pl.: a táskájára tegyél kis üzenetet, vagy ha igzán bátor vagy odamész a szeme elé és elmondod, hogy még akarsz barátságot. Én is így vagyok a legjobb fiú haverommal. Tudom, hogy szeret, de én nem. Mégse hagytuk abba a barátkozást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!