Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első csók milyen?

Figyelt kérdés

2018. máj. 27. 18:55
 1/7 anonim ***** válasza:
Szar. Mérmint nekem az volt, de igazából mindenkinek más. Ha a megfelelő emberrel csinálod, akkor szerintem nem lehet rossz.
2018. máj. 27. 19:00
 2/7 anonim válasza:
Hát igazából az első senkinek se annyira hú de jó , de ha nem esel bele abba a hibába, hogy csak túl akarsz rajta és esni és egy random emberrel csókolózok elsőre, hanem olyan emberrel csinálod, akit szeretsz és megbíztok egymásban, akkor még utólag az is egy jó élmény lesz és nagyon jó lesz, hogy minnél többet csókolóztok annál kellemesebb érzés lesz.
2018. máj. 27. 19:05
 3/7 anonim ***** válasza:
Sajnos még most se tudom :( 17/L
2018. máj. 27. 19:06
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem 15 évesen volt, és mivel kezdők voltunk mindketten, elég béna volt így visszagondolva, de csodálatos érzés. Annyira hihetetlen volt hogy végre, szeretem őt és most megcsókol. Persze utána sokat fejlődtünk mindketten 😏
2018. máj. 27. 19:51
 5/7 anonim ***** válasza:
HA úgy csattan el, ahogy annak el kell csattannia, akkor felejthetetlen lesz! Erre ügyelj. Máig emlékszem az izére, napjára, pedig 45 vagyok.
2018. máj. 27. 20:03
 6/7 anonim ***** válasza:
Mintha egy piranját sétáltatnál
2018. máj. 29. 14:10
 7/7 anonim ***** válasza:
A megfelelő sráccal történt, 16 évesek voltunk, fantasztikus volt. Szerelmesek voltunk egymásba. Kb fél óráig tartott nem bírtuk abbahagyni... Pedig ügyetlenek voltunk, mindkettőnknek az első volt.:))
2018. máj. 29. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!