Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan érjem el nála hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan érjem el nála hogy megcsókoljuk egymást?

Figyelt kérdés
Van egy nagyon jó fiú ismerősöm akivel már 4 éve nagyon jó barátságban vagyunk, ő szerelmes volt belém de ma már nem tudom mit érez. Megakarom csókolni ès félek a vissza utasítástól. Hogyan érjem el hogy ő is akarja? Jövő héten megyünk moziba, talán ott jó alkalom lenne. De hogyan kezdjek bele? Hirtelen akarnám de félek hogy a fiúk nem szeretik a hirtelen dolgokat

2018. máj. 12. 19:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
Nálam ez olyan dolog, hogyha érdekel a lány, akkor semmi gond, ha nem, akkor meg úgy szájon verném, hogy a fal adja neki a másikat... majd jól otthagynám a francba... így egy életre megtanulja, hogy ezt a csasztuskát velem nem járja el... illetve nem velem járja el (és az se érdekelne, ha 5000-en vannak a buliban)
2018. máj. 12. 19:25
 2/11 anonim ***** válasza:
77%

Ezt a hirtelen ráugrós dolgot szerintem felejtsd el. Másrészt te vagy a lány, viselkedjél már basszus.

N

2018. máj. 12. 19:33
 3/11 anonim ***** válasza:
56%
Egyet értek a masodikkal. Viselkedj már nőiesen,ne úgy mint egy kiéhezett pitsa
2018. máj. 12. 19:58
 4/11 A kérdező kommentje:
Nagyon jól ismerem őt és tudom hogy nem lenne elég bátorsága hiába akarná. Nem arról van itt szó hogy “pitsa” lennék
2018. máj. 12. 20:02
 5/11 anonim ***** válasza:
74%
Mi az, hogy nem lenne elég bátor? Viszont egy lány lenne elég bátor? Ne haragudj de ez nagyon szánalmas. A gyáva pötsökre buksz??
2018. máj. 12. 20:07
 6/11 anonim válasza:
Szerintem megér egy próbát ... És attól még hogy te akarsz lépni , nem vagy pitsa . Hát attól függ milyen filmet néztek , ha pl romantikusat , akkor jó alkalom lenne . De mit értesz azalatt , hogy hirtelen ? A srác nézi a filmet , te meg váratlanul szájoncsókolod ? Ezt hanyagold . Majd ha rádnéz , tudni fogod mi a dolgod .
2018. máj. 13. 09:22
 7/11 anonim ***** válasza:
szerintem ne te kezdeményezd acsókot, viszont valahogy viccelodj,hogy elvisz randira meg hogy nehogy legyen a vegen.... komolyan gondolod csak viccesen adod elo
2018. máj. 14. 21:56
 8/11 anonim ***** válasza:
Szoktatok puszival köszönni egymásnak? Ha nem,esetleg kezdd azzal, vagy öleld meg. Másik kérdés, hogy miért akarod h megcsókoljon? Mert rájöttél, hogy te is szereted, vagy csak a csókra vagy kíváncsi?
2018. máj. 17. 13:24
 9/11 anonim ***** válasza:
Ha eddig nem akartad ne játssz az érzéseivel!! Az 1. válaszolónak van igaza! Milyen ember vagy? Mint egy szexmániás őrült....Tuti hogy lány vagy? :D
2018. jún. 13. 17:28
 10/11 anonim ***** válasza:
komolyan nem értelek....int egy ribi akinek nem volt meg a napi 500 kuncsaftja....szexmániás....igaza van az előzőnek....nem vagy normális....egy nő ne viselkedik így....
2018. jún. 13. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!