Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen volt az első ölelés s csók a párotokkal?
Mind a kettő dolog finom puha, kellemesen meleg(nem az ember meleg), és aranyos-édes. Ilyen csinos kis szájacskával lehet is jól teljesíteni. Meg hát az ölelése: Hosszú és szoros. Imádom a langyos és puha kis bőröcskéjét.
Azt szoktam mondani rá, hogy selyembőrű meg bársonybőrű.
Ui.: Amíg ezt ideírtam, majdnem beh..ugyoztam a boldogságtól....!!!! Bizsereg az altájam! :D:D
21/nő
A csók nálunk inkább kellemetlen volt, mint mesébeillő. Nem tudtunk csókolózni és én igazából nem is szeretek.
Az ölelés viszont nagyon is kellemes volt. Hosszú és szoros volt, mintha megállt volna az idő. Éreztem milyen hevesen ver a kicsi szíve a pillanattól és miattam. Szerintem ott zártuk egymást a szívűnkbe. Megnyugvást adott és biztonságban éreztem magam a karjaiban.
Én nekem annyira jó volt hogy nem tudom leírni szinte. A párom alapból egy testesebb ember, de olyan jó meleg, és puha ölelése volt hogy szinte mindenem beremegett. Alapból én nagyon igénylem az öleléseket, és amikor megismertem, megláttam már akkor tudtam hogy ő vele jó lesz az ölelkezés, de nem hittem volna hogy ennyire jó lesz. Ágyban is mindig szeretek hozzábújni, meg ha filmet nézünk akkor is.
A csók az első az vicces volt. Eleve ő nagyon jól tud csókolni, csak én bénáztam el mindig, mert nekem teljesítési vágyam van mindig, ahogyan a szexnél is, sokszor szeretem megmutatni mit tudok, és én mindig túl izgulom magam ezen.
Honnan tudod,hogy egy tini kislány? xdd
Meg ha szexuális eletet el,ő dolga.
Milyen befásult sok ember.
Első ölelés a suli folyosóján. Valamikor éjfél körül jöttünk össze, sajnos nem élőben... Már előtte is mondtam neki, hogy ha szeretne, megölelhet. Szembejött ő meg az osztály fele másnap, nap közben. Azt hittem, köszönés és minden egyéb nélkül el fog haladni mellettem, picit csalódott is voltam emiatt, ehelyett, amikor már majdnem elhaladt mellettem, felém fordult egy picit és hirtelen megölelt. Annyira, de annyira örültem!!! ^^
Csók pedig... Már néhány (2-3) hete együtt voltunk. Egyszerűen feküdtünk az ágyon, sötétben, nem beszélgettünk vagy ilyesmi. (Furcsán hangozhat, de igen, mi szeretjük hallgatni egymás lélegzését, szívverését, esetleg összebújni, ölelgetni egymást akár órákon keresztül is. Hihetetlen jó program, komolyan.) Tekintve, hogy összebújásnak indult az a fekvős helyzet, alapból is közel voltunk egymáshoz, de, idővel szinte észrevehetetlen lassúsággal haladt az arcunk a másiké felé, míg már majdnem összeértünk. Nem vagyok túlságosan kezdeményezős típus, de mivel ő is elég félénk néhány téren, plusz, neki ez abszolút első csók volt, megcsókoltam. Valójában én sem és ő sem tudott normálisan csókolózni, szerintem mégsem volt annyira rossz, sőőt, én imádtam. Ijesztő, hogy annyira vonz engem, hogy még kezdeményezni is mertem ezt, soha senki másnak nem volt még ilyen hatása rám. :)
Még akkor öleltük meg egymást először, amikor "csak" legjobb barátok voltunk. Ennek ellenére is teljesen elvarázsolt, nagyon sokáig álltunk ott összekapaszkodva, nem is akartuk elengedni egymást, de amikor végül megtettük, egyikünk se tudott mit mondani, csak néztük a másikat szótlanul. Nagyon puha volt (annak ellenére, hogy szálkás, mégis puhán ölel) és megmozgatott bennem valamit, akkor döbbentem rá úgy igazán, hogy szeretem. Előtte is volt bennem valami ilyesmi, de nem fogalmazódott úgy meg. Két nap múlva össze is jöttünk :D
Az első csók.. Na az nem volt olyan csodálatos. Két hónapja voltunk együtt. Nagyon izgultam, fogalmam sem volt hogyan kéne csinálnom, az ajkaimat meg szorosan összezártam. Na azt nem kellett volna, az ő szája ugyanis nyitva volt és így konkrétan bekapta az orromat. Tragédiaként éltem meg, de azóta már belejöttünk
Évekkel ezelőtt, úgy gondoltam hogy annál jobb csók, és ölelés nem lesz soha életemben, de most, amikor már tudom, hogy nem szeretett, nem volt az a "hű de csodás". Viszont, a mostani párommal maga a tökély. Tisztán emlékszem első csókunkra, lágy ajkakkal, remegő kézzel közeledett felém. Imádtam.
Az öleléseiről nem is beszélve, valami mennyei. Hosszú, gyengéd, és közben szoros. Imádom hallgatni ahogyan a szíve dobog. Minden csókunknál, újra, és újra beleszeretek.:)
Csók király volt a fokhagymavajas bagett után amit a randin evett..erre rájött egy espresso. Csók után a cigi..aztán újra csók.
De tőlem kapott kis ételmaradékot. Valamit valamiért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!