Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csókoljam meg?
Figyelt kérdés
Van egy fiú haverom akivel szerelmesek voltunk egymásba kb 2-3 ève, de nem lett bekőle semmi, megse beszéltük (ez most mindegy) a napokba észre vettem hogy jobban kedveskedik aranyosabb, újra érzem amit akkor, de nem vagyok benne biztos. Megakarom csókolni de nem tudom hogyan tegyem.. egyátalán nem fog megijedni ha hirtelen teszem? Lehet nem is szeretik a fiúk a hirtelen dolgokat. Ti hogyan csinálnátok? Az is nagy problèma hogy ő 195cm én meg 172 szóva nem tudok csak úgy oda hajolni azt csá2018. máj. 11. 10:18
2/3 anonim válasza:
Hidd el szeretik a srácok a hirtelen eseményeket.Húzd le a zsiráf fejét és próbáld ki.:)
3/3 Dodge1993 válasza:
Paskold a golyóit. ahhoz nem kell sámli.
Utána eléggé le fog hajolni hogy megcsókold.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!