Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi az a "Crush"? Több lent

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az a "Crush"? Több lent

Figyelt kérdés

Sokszor látok kérdéseket (ebben a kategóriában) pl ,hogy "Ráírjak a Crushomra?" Stb ,de nemtudom mi az...honnan jött egyáltalán ez a szó?

Instagramon is láttam már képet ,hogy "a fejem mikor meglátom a Crushom mással"...

2018. máj. 20. 16:03
 1/9 anonim ***** válasza:
79%

akibe bele vagy zúgva többé-kevésbé titkon.

A kontextusból nem lett volna nehéz kitalálni, pláne ha mondjuk beírod google-be, és elolvasod ami oda van írva...

2018. máj. 20. 16:08
 2/9 A kérdező kommentje:

[link]

Beírtam Google-ba:)

2018. máj. 20. 16:14
 3/9 anonim ***** válasza:
33%

Talán ha tudnád HASZNÁLNI is a keresőt, és picit relevánsabb kulcsszót ütnél be. Pl:

[link]

2018. máj. 20. 16:28
 4/9 A kérdező kommentje:

Magyar oldalon tettem fel kerdest magyarul ,magyar embereknek nem pedig a Googlenak.

Ehhez kepest ,te linkelsz egy kulfoldi oldalt,ahol vegig kell neznem egy gifet/videot ,amiben 2 angol kifejezes szerepel (amiket egyebkent ertek) aztan nezhetem a sok (nagyreszt) angol nyelvu talalatot.

2018. máj. 20. 16:34
 5/9 anonim ***** válasza:
54%
Összenyomás, összemorzsolás...
2018. máj. 20. 16:46
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Crush = az a személy, akibe vérig bele vagy zúgva, egyfajta platói szerelemnek is lehet mondani.
2018. máj. 20. 16:52
 7/9 A kérdező kommentje:
#6 - köszi
2018. máj. 20. 16:55
 8/9 anonim ***** válasza:
74%
Rákerestél Google-ben, be is linkelted, na ott rákattintasz az első találatra és bele van írva hogy KISZEMELT. Ha esetleg bele is olvasgatnál jobban a fordításba és nem csak a legelsőt néznéd, könnyebben tájékozódnál.
2018. máj. 20. 17:06
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Kiszemelt.
2018. máj. 20. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!