Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezeket vehetem jeleknek, hogy tetszem a kiszemeltemnek?
Kb. 3 hónap telt el azóta, mióta belehabarodtam a srácba. Először csak tetszett, be se vallottam magamnak, viszont! most már az érzéseim igen erősek iránta, minden módon. És..Szóval azt vettem észre, mintha figyelgetne a szeme sarkából, folyton a közelemben járkál, a barátai furán viselkednek vele, ha én is ott lennék, mikor egymás szemébe nézünk pl. véletlen gyors elkapja tekintetét, ha beszélek figyel rám(általában), féltékeny lesz, ha más srácról beszélek(Legyen az híresség akinél esélyem sincs), ha más srácok vannak körülöttem le se veszi róluk/rólunk a szemét, a lábfeje folyton felém áll mikor ott vagyok a közelben.
Ezek a jelek arra utalnak, de van néhány, ami arra, hogy nem, mint pl. amikor néha hátat fordít nekem, nem beszél nagyon velem. (Bár néha kissé félénk, szóval ez annak oka..Legalább is azt gyanítom)
Szóval valaki, srácok/lányok ?
Válaszokat köszönöm! :)
--
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!