Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez zavaró lehet a kiszemeltemnek?
Figyelt kérdés
Pontosabban legalább olyan intelligens legyen mint én. Az még jobb ha okosabb, legalább tanulhatok tőle :) Viszont van egy szörnyű tulajdonságom. Valahogy hiába igyekszek,a nálam "butább" emberekhez nem tudok kedves lenni. Próbálok rajta változtatni de eddig nem értem el kiemelkedő eredményeket.
Tehát ha mondjuk egy nálamnál okosabb emberi lény tetszik (ami nekem tök jó) az nem lehet nehezítő körülmény, hogy hozzá képest kevésbé vagyok intelligens?
2014. máj. 2. 16:24
1/8 anonim válasza:
Attól függ, hogy te mennyire vagy intelligens. Én például nem várom el, hogy a lány annyira értelmes legyen, mint én, de azért van egy határ.
2/8 A kérdező kommentje:
Oké egy kicsit értelmetlen a kérdés eleje de a magyarázatot elfelejtettem átírni amikor változtattam a kérdés szövegén.
2014. máj. 2. 16:28
3/8 anonim válasza:
Szerintem nem. Én mindig azt mondom amit mondtak nekem tizenévesen. Belém nevelték pár év alatt. "A saját körödbe mozogj!"
4/8 anonim válasza:
Ez így szép is, jó is, csak kár, hogy hót primitív módon fogalmazod meg és nem hihető, hogy mennyire intelligens vagy.
5/8 anonim válasza:
engem nem érdekelne ha kicsit butább nálam a srác...de fogadja el azokat a dolgokat amit én joggal mondok.
6/8 A kérdező kommentje:
#4 a fogalmazással ma valahogy tényleg vannak gondjaim de nem hiszem, hogy a kérdésből az jön le, hogy én mennyire nagyon intelligensnek tartom magam. Ha mégis azért elnézést kérek, nem volt szándékos.
2014. máj. 2. 16:36
7/8 anonim válasza:
Ezzel en is ugyanigy vagyok, ezert nincs sikerem a noknel... magamnal intelligensebbet eleg ritkan latok
8/8 anonim válasza:
Miért nem tudsz kedves lenni? Sosem értettem az ilyen gondolkozású embereket, de ha írsz egy kicsit, lehet megértem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!