Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Leírásba kifejtem bővebben (? )

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leírásba kifejtem bővebben (? )

Figyelt kérdés

Az helyzet, hogy közel 1 éve szakítottam az exemmel, erre nemrég feloldott, fogalmam sincs hogy mit akar, de nekem nagyon fáj ez hogy nem ír meg semmi

arra gondoltam ha nem ír egy darabig akkor tiltom, szerintetek ez jó ötlet?? vagy ti mit tennétek vagy tettetek hasonló esetbe??

akit érdekelnek jobban részletek privátba kifejtem

2018. máj. 18. 22:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Engedd el már, 1 év eltelt, lehet csak mindenkit feloldott, köztük téged is. Ez a baj sok emberrel, mindenki a facebookon él. Elmesélheted ettől függetlenül, hátha tudok rá valamit mondani.
2018. máj. 18. 22:50
 2/3 anonim ***** válasza:

Te újra össze szeretnél vele jönni? Szerinted ő szeretné? Lehet, hogy csak azért oldott fel, mert úgy gondolja, hogy felesleges haragban lennetek.

Írhatsz privit, ha gondolod. 18/F

2018. máj. 18. 22:51
 3/3 A kérdező kommentje:

nem is az hogy újra össze jönni vele, csak maga az hogy mikor ki mondta hogy szakítani szeretne rá 2 percre le is tiltott csak pislogtam

most meg csak úgy hirtelen feloldott (véletlenül vettem észre)

az hogy nem is biztos tetszene neki aki most vagyok, nagyon megváltoztam, nem is hasonlítok arra az emberre akit megszeretett

csak legalább az okát szeretném tudni hogy mért oldott fel, mert nem hiányozhattam neki, ha az lett volna sokkal hamarabb felold, vagy le se tilt

2018. máj. 18. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!