Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leírásba kifejtem bővebben (? )
Az helyzet, hogy közel 1 éve szakítottam az exemmel, erre nemrég feloldott, fogalmam sincs hogy mit akar, de nekem nagyon fáj ez hogy nem ír meg semmi
arra gondoltam ha nem ír egy darabig akkor tiltom, szerintetek ez jó ötlet?? vagy ti mit tennétek vagy tettetek hasonló esetbe??
akit érdekelnek jobban részletek privátba kifejtem
Te újra össze szeretnél vele jönni? Szerinted ő szeretné? Lehet, hogy csak azért oldott fel, mert úgy gondolja, hogy felesleges haragban lennetek.
Írhatsz privit, ha gondolod. 18/F
nem is az hogy újra össze jönni vele, csak maga az hogy mikor ki mondta hogy szakítani szeretne rá 2 percre le is tiltott csak pislogtam
most meg csak úgy hirtelen feloldott (véletlenül vettem észre)
az hogy nem is biztos tetszene neki aki most vagyok, nagyon megváltoztam, nem is hasonlítok arra az emberre akit megszeretett
csak legalább az okát szeretném tudni hogy mért oldott fel, mert nem hiányozhattam neki, ha az lett volna sokkal hamarabb felold, vagy le se tilt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!