Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerkedjek az iskolába jött új lányokkal? (lent kifejtem)
Figyelt kérdés
Jöttek új lányok a suliba és szeretnék velük jóba lenni,barátkozni viszont nem tudom,hogy hogy ismerkedjek.Igazából nagyon semmilyen kapcsolat nem alakul ki,hisz még büfé sincs,hogy legalább a kaja várás közben valahogy viccelődjek vagy hasonló. Random menjek oda,hogy szia mizu? Vagy ti hogy csináljátok?2017. szept. 4. 23:05
1/3 anonim válasza:
Konkrétan?
Nem tudom, még nem nagyon éltem át ilyen helyzetet.
Remélhetőleg holnap megtalálom azt az egy lányt aki felkeltette a figyelmem és majd megmondom holnap. :D
2/3 anonim válasza:
Sztem nyugodtan menj oda hozzá(-juk) ésss igen szia mizu? honnan jöttetek hogy tetszik itt? ...stb
3/3 Taresz999 válasza:
Első körben mérd fel, hogy milyen jelzéseket küldenek. Rád néznek-e többször is, keresik-e veled a szemkontaktust. Aztán menj oda, érdeklődj, poénkodj, stb. DE VIGYÁZZ, hogy ne legyen az egész eröltetett, mert az nagyon gázos, tehát csak lazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!