Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerkedjek lányokkal?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy már elég sok ilyen kérdés van, de egyikkel sem lettem kisegítve. :/
Budapesten lakom, és szeretnék már egy barátnőt, de sehogy sem tudom, hogy hogyan találhatnék egyet. :(
Köszönöm a segítségeket!
15/F
2017. aug. 13. 13:33
1/9 anonim válasza:
Ne neten :D Ha elég tökös vagy akkor lemész a margitszigetre haverral és leszólitatok 2csajt és bumm lehet is udvarolni.
3/9 anonim válasza:
Mebjé le a margitszigetre vagy vmi fesztiválra menjél el aztán ott csak találsz olyan lányt aki szimpatikus :)
Amugy szép a helyes írásod :)
4/9 anonim válasza:
Kinyitod a szádat és beszélsz hozzájuk !
5/9 anonim válasza:
15 éves vagy.Tehát a suliban,bulikban,stb. Légy merész,beszélgess velük.DE ne szólítsd le őket az utcán (azonnal elküldenek a fenébe),ne fütyülj utánuk (rögtön bunkónak nyilvánítanak).
16/l
6/9 A kérdező kommentje:
hát suliban még egyszerű is lenne, csak sajna elektrotechnikai suliban nem nagyon vannak lányok :/
2017. aug. 13. 21:12
7/9 anonim válasza:
Akkor próbálkozz Deák térrel és hasonló helyekkel, ott nincs az az isten, hogy ne ismerj meg valakit ;)
8/9 A kérdező kommentje:
Csak sajna sokaknak van már pasija :(
2017. aug. 15. 21:47
9/9 anonim válasza:
Fesztivalokon eleg jol lehet! 17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!