Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Ti inkább a "lányos"...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti inkább a "lányos" lányokat vagy a "fiúsabb" lányokat kedvelitek jobban? Lentebb kifejtem ⬇

Figyelt kérdés

Lanyosabb lányoknál gondoljatok azokra, akik ilyen tipikusan nagyon “cukik”, öltözködésük megmutatja, hogy lányok, kiemeli az esetleges jo alakjukat (ízléses keretek közt), szeretik a romantikus filmeket, a romantikus dolgokat, ha sport akkor leginkább gimnasztika es ilyenek, na tudjatok mitől beszelek. Es itt véletlenül se a misspics.ákra gondoljatok!

Fiusabb lányok esetében értsetek azt, hogy amolyan “kemény lányok”, oltozkodesuk inkább menő, mint lányos, utaljak a romantikus dolgokat, szeretik a sportot, rock zenét vagy metált hallgatnak, szeretik a véres meg az akciódús filmeket... ilyenek.

(En személy szerint a kettő keveréke vagyok.)

Melyiket választanátok? Köszi a válaszokat!

2018. jan. 6. 12:08
 1/8 anonim ***** válasza:
76%

A felsoroltak közül inkább az előbbi.

(bár szerintem a 2. sem nevezhető fiús lánynak a felsoroltak alapján:D)

2018. jan. 6. 12:15
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az arany középút a legjobb mikor mindkettőből van egy pici. 17f
2018. jan. 6. 12:31
 3/8 anonim ***** válasza:
50%
Azok a lányos lányok tetszenek, akik rendesen edzenek, metált hallgatnak, kis aranyosak, vörös rúzst használnak, szeretik a kisgyerekeket.
2018. jan. 6. 12:57
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha túlságosan lányos, akkor elég nehezen fogok "ráhangolódni"... Ha túlságosan fiús, akkor az is csak rosszul hatna a kapcsolatra. Persze inkább legyen fiúsabb, és hasonló dolgok érdekeljék mint engem, mert úgy sokkal könnyebb az együttélés. De ne legyen olyan mint egy srác.
2018. jan. 6. 13:10
 5/8 anonim ***** válasza:
43%
ha mindenképp választani kell a kettő közül akkor a 2.főleg a rock-metál rész miatt XD egyébként bírom ha egy lány kemény de nem árt ha van benne lányosság is
2018. jan. 6. 17:22
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
A kettő keverékét! :D
2018. jan. 6. 18:55
 7/8 anonim ***** válasza:
utóbbit
2018. jan. 10. 18:23
 8/8 anonim ***** válasza:
A lányosak, előjön belőlem az őskan ösztön. :-D
2020. ápr. 14. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!