Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti inkább a "lányos" lányokat vagy a "fiúsabb" lányokat kedvelitek jobban? Lentebb kifejtem ⬇
Lanyosabb lányoknál gondoljatok azokra, akik ilyen tipikusan nagyon “cukik”, öltözködésük megmutatja, hogy lányok, kiemeli az esetleges jo alakjukat (ízléses keretek közt), szeretik a romantikus filmeket, a romantikus dolgokat, ha sport akkor leginkább gimnasztika es ilyenek, na tudjatok mitől beszelek. Es itt véletlenül se a misspics.ákra gondoljatok!
Fiusabb lányok esetében értsetek azt, hogy amolyan “kemény lányok”, oltozkodesuk inkább menő, mint lányos, utaljak a romantikus dolgokat, szeretik a sportot, rock zenét vagy metált hallgatnak, szeretik a véres meg az akciódús filmeket... ilyenek.
(En személy szerint a kettő keveréke vagyok.)
Melyiket választanátok? Köszi a válaszokat!
A felsoroltak közül inkább az előbbi.
(bár szerintem a 2. sem nevezhető fiús lánynak a felsoroltak alapján:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!