Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/17 Stark2000 válasza:
Szvsz igen. De szerintem minden intelligens és érett srác kedveli őket. :)
2/17 anonim válasza:
Én nagyon:D hamar felidegesít az alpáriság, ami sok lánynál jellemző.
3/17 anonim válasza:
Az én férjem pl. igen, de a pasik többsége elúőnyben részesíti a buta nőket, akiket jól át lehet vágni.
5/17 anonim válasza:
Igen, főleg ha el tudok velük beszélni egy egész estét csupa érdekes dolgokról.
6/17 anonim válasza:
Énis kedvelem, de amikor már annyira okos, hogy próbál mindig felülmúlni, az ultra idegesítő. Bár ez lehet hogy nem ésszeljáró tulajdonság. Az én barátnőm most rendkívül buta, és ügyetlen, előtte mindig okos barátnőim voltak, de egyszerűen őt imádom, annyira aranyosan áll neki... Csak néha húz fel nagyon, amikor már elképesztő butaságot csinál, de egyébként jól áll neki, jóindulatú, szóval nem az a buta k**va :)
7/17 anonim válasza:
Én szeretném, de akikkel eddig dolgom volt csak okosnak hitték magukat.
8/17 anonim válasza:
Én azt szeretem, ha tudunk értelmesen kommunikálni, szóval igen, legyen okos. Nem kell zseninek lennie, mert én sem vagyok az, de valahol az én szintem környékén legyen, az tud megfogni.
9/17 anonim válasza:
az okosokat igen zseniket annyira már nem... volt egy zseni barátnőm tényleg eszméletlen okos volt es művelt de én mint szimplán okos és művelt srác nem értettem sokszor amiket mondott úgy tudta megfogalmazni a gondolatait...
10/17 anonim válasza:
Nekem az is elég, ha nem azon a szinten van hogy a divat cuccokat nézi, linkelgeti ki facebookon a hülyeségeit meg egyéb, ha már ilyen lányt találnék, boldog lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!