Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Inkább az átlagos vagy a fura fiúkat kedvelitek?
Figyelt kérdés
Ha a furákat, akkor milyen szempontból szeretitek, ha fura egy fiú?2016. okt. 20. 21:25
1/28 anonim válasza:
Ezek a mai plázacicák csak játszani szeretnek a fiukkal. Annál külömb lányok ritkák
2/28 anonim válasza:
Intelligens, humoros, ennyi a kritériumom. És ne legyen nagy a korkülönbség, a többit leszarom. :D
3/28 anonim válasza:
Én személy szerint a furábbakat szeretem,mert tetszik az egyediség egy fiúban,valami különleges ami másokban nincs és ezzel meg tud fogni igazából^^ Fura lehet például a stílusa(pl ma már elég kevés a rocker fiú és tökre odavonzza a tekintetem az,ha valakinek nem olyan a stílusa,mint a többi hímegyednek :D),emellett a szemelyiségében is lehet valami fura,bár ezt nem tudom megmagyarázni mert talán mindenkinek más a fura..^^
Lány/19
4/28 anonim válasza:
Fura inkább. Legyen intelligens, legyen jó humora és gameljen velem együtt, és ne selyemfiú legyen. :D *Mivel ma már az ilyen számít furának*
17/L
5/28 anonim válasza:
#4 Hozzám jössz feleségül? 😰 *-*
17/F
6/28 anonim válasza:
Akkor a hármas pedig hozzám. :) Tiszta Hunor és Magor leszünk itt a végén :)
7/28 anonim válasza:
Több ilyen csajt a világnak mint a 2es:D
8/28 anonim válasza:
"Fura" legyen, az átlag unalmas. Meg egyébként is azt vettem észre, hogy akinek vannak saját dilijei, jobban tolerálja az enyémeket. :)
9/28 anonim válasza:
Inkább legyen fura. Vicces,intelligens, megértő.A többi igazából nem számít. Maximum még annyi,hogy ne legyen bűnöző,mert nem mindig lenne kedvem elásni a hullákat vagy eltűntetni a nyomokat. :D
10/28 anonim válasza:
Egyértelmű hogy a fura.:D Nem tudom, nekem elég bejövős ha egy fiúnak más a stílusa.:D Per pillanat most is egy ilyen fiú tetszik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!