Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Inkább az átlagos vagy a fura fiúkat kedvelitek?
Hát, legyen értelmes, ne legyen egy ilyen mai cukifiú, viszont velem viselkedjen aranyosan, COD-ozzon velem, vagy csak üljön csöndben amíg játszom, vagy aludjon, annyi idő alatt ki is aludná magát :D Ne zavarja, hogy törpe vagyok és ölelkezős. Szeresse az állatokat és a természetet. Ne zavarja, hogy még nem volt barátom... Kb ennyi lenne az én nagy vágyam
15/L
nem nevezném furának, inkább másnak mint a többi.. egyszóval úgy mondanám, hogy legyen régimódi. a legfontosabb szempont, hogy legyen olyasmi a személyisége, mint az enyém (itt arra gondolok, hogy tudjon komoly is lenni, de óvodás is, viccelődjön velem, ne sértődjön meg, és legyen annyira elmebeteg mint én), szeressen falun lenni, ne kezd
jen el hisztizni ha csirkét vágunk hogy milyen undorító ez, és legyen udvarias.. hirtelen ennyi ugrott be a régimódira. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!