Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Inkább az átlagos...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Inkább az átlagos vagy a fura fiúkat kedvelitek?

Figyelt kérdés
Ha a furákat, akkor milyen szempontból szeretitek, ha fura egy fiú?
2016. okt. 20. 21:25
1 2 3
 11/28 anonim válasza:
Fura :D mármint ha különleges kicsit is... nem a többség után megy mindenben.
2016. okt. 22. 04:52
 12/28 anonim ***** válasza:
A
2016. dec. 4. 22:04
 13/28 anonim ***** válasza:
A fura. Azaz nekem ezek az emberek teljesen normálisak, de a barátnőimnek ők "furák". Tehát nekem nagyon bejönnek a kézilabdások, akik alapból nagyon magasak meg úgy általában 80-100 kiló között mozognak, de nem kövérek. mint pl. Andreas Nilsson, Jerry Tollbring, csak, hogy el tudd képzelni. Meg valamiért vonzanak a hosszabb hajú pasik is, persze csak akinek jól áll. De szerintem ez az egész a kisugárzáson múlik.
2016. dec. 4. 22:08
 14/28 anonim ***** válasza:
Szeretem ha valaki különleges :) Számomra semmi vonzó nincs a páwa tömeg "fiúkban". 15/L
2016. dec. 16. 20:01
 15/28 anonim ***** válasza:
67%

Hát, legyen értelmes, ne legyen egy ilyen mai cukifiú, viszont velem viselkedjen aranyosan, COD-ozzon velem, vagy csak üljön csöndben amíg játszom, vagy aludjon, annyi idő alatt ki is aludná magát :D Ne zavarja, hogy törpe vagyok és ölelkezős. Szeresse az állatokat és a természetet. Ne zavarja, hogy még nem volt barátom... Kb ennyi lenne az én nagy vágyam

15/L

2016. dec. 16. 21:39
 16/28 okosóra ***** válasza:
15os birod a toled fiatalabbakat??
2016. dec. 28. 19:02
 17/28 anonim ***** válasza:
Az átlagosakat.16/L
2017. jan. 14. 16:37
 18/28 Evus1999 ***** válasza:
A fura fiúk jönnek be. :) 17/L
2017. jan. 14. 22:39
 19/28 anonim ***** válasza:

nem nevezném furának, inkább másnak mint a többi.. egyszóval úgy mondanám, hogy legyen régimódi. a legfontosabb szempont, hogy legyen olyasmi a személyisége, mint az enyém (itt arra gondolok, hogy tudjon komoly is lenni, de óvodás is, viccelődjön velem, ne sértődjön meg, és legyen annyira elmebeteg mint én), szeressen falun lenni, ne kezd

jen el hisztizni ha csirkét vágunk hogy milyen undorító ez, és legyen udvarias.. hirtelen ennyi ugrott be a régimódira. :)

2017. febr. 28. 19:37
 20/28 anonim ***** válasza:
Legyen fura , én nagyon bírom az egyéni stílusu fiúkat főleg akiket érdekelnek a művészetek , legyen jó hunora , becsüljen meg és érdeklődjön a zene iránt .Rángasson ki a a komfortzónámból.:D
2017. febr. 28. 19:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!