Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek imponál ha egy fiú sportol valamit?
11#
Ez van. Nem azt mondom, hogy nem tisztelem azért, mert sok munka van abban, amit csinál, de az nekem nem tesz hozzá semmit. Mármint jó, csinálja, de nekem sokkal menőbb mondjuk egy kosaras, mint egy gyúrós.:D
13as én is szeretem a kutyámat, nagyon ügyes labda játékok terén
van olyan kutyus is aki rendesen terelgeti a labdát, nem csak elkapja és vissza hozza
de szerintem attól nem mondanám rá hogy a kutyám sportol
aki "gyúrós" el se tudjátok képzelni mi munka van abba hogy naturálon úgy nézz ki ahogy
olyan étkezést tartani, ha nem tudod azt bevinni milyen táplálék kiegészítő kell ami éppen az aktuális célodnak megfelel
ott érzed az egész tested, elég alaposan ki kell ismerned hozzá, hogy tudd mitől fejlődsz jobban, mekkora terhelést tudsz elviselni, mikor elég, mikor kell még egy sorozatot nyomni, össze szedni hogy milyen edzést mivel párosíts úgy hogy az jó legyen
szerintem ez sokkal látványosabb és értelmesebb sport mint a foci mikor egy labdát kergetsz mint egy kutyus (mondjuk a kutyust még meg is dícsérem érte)
Ennek a sportnak nem az a szépsége, hogy szép izmos leszel, és ezt nézegetheted a tükörben, vagy mutogathatod a strandon, hanem az, hogy folyamatos tanulás az egész, és egyre jobban megismered a saját tested működését – ha odafigyelsz!
Utolsó:
Ezzel teljes mértékben tisztában vagyok. Sose lenne annyi kitartásom, erőm, mint ami nekik van.
Viszont egy csapatjátékos is pont annyit edz, készül, mint a kondisok. Persze, nem ugyanúgy. Viszont egy meccsen teljesmértékben ott lenni szellemileg nem kis dolog.
Vagy küzdősport. Ha nem figyelsz valamire, egyből annyi.
Sok munka van mind a kettőben, ennek ellenére tartom, hogy NEKEM sokkal imponálóbb, ha egy fiú 'futkározik a labda után'. Ahhoz adottság kell, hogy igazán kivételes legyél. Gyúráshoz meg kitartás.
Valahogy mikor nézek egy röpimeccset és a libero véd egy hatalmasat, sokkal jobban tetszik, mint egy bemutató izmos testekről.
Én meg igen is annak mondanám.
És persze név nélkül gondolhatunk bármit, hogy valóban úgy van e ahogy írtad de azért nem veszem készpénznek.
De ha így van akkor le a kalappal, egy szóval nem mondtam. Viszont aki sportol (rendesen) az fegyelmet/kitartást tanul és nem gyakorira jár fényezni az egóját provokatív (hiszti szagú) válaszokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!