Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/fiúk! Imponál nektek, ha egy fiú/lány kedvel egy olyan művészt (írót, festőt, zenészt/együttest, rendezőt stb. ), akiért ti is rajongtok, viszont nem túl mainstream (nem sok embert ismertek, aki egyáltalán hallott róluk)?
Biztosan értékelném, lenne közös témánk, könnyebb lenne megismerni egymást :D
Mondjuk én még nem találtam olyan fiút aki azokat a dolgokat kedvelné mint én :/
16/L
Pont az a jó :D
Persze hogy imponál. :)
Allesandro Baricco, Murakami Haruki, Szabó Magda, Szerb Antal, Coelho, Herman Hesse... leginkább írókat tudok felsorolni.
#2-es voltam ✌
Persze :)
Barátommal nagyon sok közös kedvenc filmünk, sorozatunk van (zenék terén kicsit különbözik mondjuk az ízlésünk). Nincs is jobb mint egy jó kis közös "fangörcs".
Az, hogy mi mainstream és mi nem, szerintem nem annyira lényeges, ha már megvan a közös pont. De valakinek imponáló, ha a kiszemeltje kicsit alternatívabb, kevésbé mindennapi dolgokat kedvel...
Ez csak természetes, a közös érdeklődés mindig plusz beszédtémákhoz vezet.
Nem tudnám leírni őket, mert rengeteg van, a választás meg nehéz. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!