Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket mennyire vonzanak a buszsofőrök?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon bejönnek a buszsofőrök,mostanában egyre több fiatal es helyes van köztük. Teljesen odavagyok értük. Most van is egy akivel így szemezgetunk mosolyog köszön az utcán is nem csak a buszon, pedig azelőtt nem ismertük egymást mielőtt ő buszsofőr lett. Nektek van vagy volt kapcsolatotok buszsoforrel vagy van tapasztalatotok e terén? Ha irtok akkor írjatok mar le a korotokat is koszi előre is a válaszokat:) én 18/L vagyok.2017. aug. 15. 19:44
2/24 anonim válasza:
Tulajdonképpen ők minden lányra mosolyognak , illetve beszelgetest kezdeményez :D nekem van egy buszsofor baratom aki minden lannyal beszelgetett szabalyosan mar ha ra nem.masztak :D persze hozzam.is volt par szolasai. Volt h egyik sracral.leultem melle es hatranet oda szol elvetted a csajomat :D tulajdonkeppen csak baratsag teren vannak :)
4/24 A kérdező kommentje:
Amúgy igen ebben biztos van valami igazság hogy ok minden jo csajra mosolyognak:) csak nem tudom mire jo ez nekik hogy ennyi csajt megakarnak szerezni-.-
2017. aug. 15. 19:53
5/24 anonim válasza:
ti hol eltek?? mert en is odakoltozok. en meg fiatal, raadasul helyes buszsoforrel nem talalkoztam, pedig rengeteget utazok.
6/24 anonim válasza:
#2vagyok úgy vannak vele hat majd a sok kozul valaszt :D ez is igy volt momdjuk en nem is akartam tőle semmit vegul osszejottt uncsimmal😁.. Volt olyan is szokasos helyen ultem hatul a 4 esbe es felul van egy szelozzo es ha elol meg nyom egy gombot akkor elkezd hangosan szolni es direkt mindig csinalta es mindenki nezett hatra :D ugy adta a jelzest meg elottem alt meg minden reggel..3#as hajdu biharban vannak ám :D
7/24 anonim válasza:
Én is sok helyes buszsofőrt láttam, a gond csak az, hogy minden megállónál másik nőjük van:D Van egy aki tette nekem a szépet sokáig, aztán kiderült,hogy másik két barátnőmnek is ugyanazokat a "bevált csajozós dumákat" tolta. Sok időbe és tervbe került, mire végre leszállt rólunk, most már ránk sem mer nézni:D 16/l
8/24 A kérdező kommentje:
5-os gyere Heves megyébe itt elég sokan vannak;)
2017. aug. 15. 20:28
9/24 A kérdező kommentje:
6-os:hat igen biztos úgy vannak vele hogy a száz közül majd csak az egyik sikerül:D
Lehet nem éri meg velük foglalkozni de azért meg olyan helyesek:)
Az nem lehetett kellemes hogy mindenki nézett a buszon a zaj miatt:D
2017. aug. 15. 20:31
10/24 A kérdező kommentje:
7-es:akiket én ismerek azoknak nins csajuk legalábbis most nincs:D kitudja meddig
És az is igaz hogy minden csajnak ugyanazt a megszokott dumát mondjak:"D kitalálhatnanak valami újat
2017. aug. 15. 20:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!